Energiatehokkuusasiantuntija
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2021

Kiinnostaako sinua kiinteistöjen energiatehokkuus? Haluaisitko tehdä jotain konkreettista ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi? Lähde mukaan pienentämään asiakkaidemme hiilijalanjälkeä energiapalveluiden tiimimme kanssa!

 

 ENERGIATEHOKKUUSASIANTUNTIJA

 

Tässä tehtävässä autat asiakkaitamme parantamaan heidän kiinteistöjensä energiatehokkuutta ja pienentämään kiinteistöistä aiheutuvia päästöjä. Työnkuvaasi kuuluvat olennaisena osana energiatehokkuuskartoitusten ja -katselmuksien toteutus, raportointi sekä hankesuunnittelu. Olet myös mukana toteuttamassa kartoitusten pohjalta syntyneitä kehityshankkeita, joten toivommekin sinulta myös rohkeita avauksia ja ideoita kiinteistöjen elinkaaren pidentämiseksi!

 

Toimit asiakastyössä itsenäisesti mutta myös yhteistyössä L&T:n energiatiimin kanssa. Tiimimme toimii koko Suomen laajuisesti, joten myös tämän tehtävän sijainti on joustava – voit työskennellä vaikka täysin etänä, jos tarvittaessa pystyt matkustamaan eri kohteisiin. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

 

Mitä odotamme sinulta?

  • Osaamista kiinteistötekniikasta ja energiatehokkuudesta sekä kokemusta energiatehokkuuskartoitusten ja -katselmointien tekemisestä.
  • Soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (esim. energia-, automaatio- tai talotekniikan insinööri).
  • Jonkinlaista rakkautta Exceliä kohtaan, sillä tulet käsittelemään suuria numero- ja datamääriä.
  • Hyviä viestintätaitoja tehtävän sisältäessä paljon asiakastyötä.
  • Luovuutta, pitkäjänteisyyttä ja kokonaisuuksien hallintaa, sillä haluamme keksiä uusia ja innovatiivisia ratkaisuja, mikä ei yleensä onnistu yhdessä yössä!

 

Mitä tarjoamme sinulle? L&T:n usean tuhannen kiertotalousammattilaisen porukka toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan matkalle kohti kestävämpää huomista! Työskentelet vastuullisuuden ja kestävän kehityksen ytimessä saaden vaikuttaa L&T:n energiapalveluiden kehitykseen. Isossa pörssiyhtiössä saat laajan näkökulman kiinteistö- ja ympäristöalaan ja oman aktiivisuutesi ja innostuksesi puitteissa sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi myös talon sisällä. Henkilöstöetuuksina meillä on tavallista kattavampi työterveyshuolto sairauskassan kera, henkilöstöklubien kulttuurietuisuuksia unohtamatta.

 

Innostuitko? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 28.11. mennessä, ja olet mukana rekrytoinnissa! Tuleva esihenkilösi Tuomas Hietala (+358503854502) vastaa mielellään kysymyksiisi hakuajalla. Käytämme rekrytoinnissa online-soveltuvuusarviointeja osana puolueetonta valintaa.

 

Lue lisää energiapalveluistamme täältä:  https://www.lt.fi/fi/yritysasiakkaat/palvelut/kiinteistotekniikka/energiatehokkuus

Ja energianoptimointijärjestelmästämme Smartti Automaatiosta täältä: https://www.lt.fi/fi/smartti

Saimme päästövähennystavoitteillemme Science Based Targets Initiativen hyväksynnän: https://www.lt.fi/fi/media/tiedotteet/lassila-ja-tikanoja-vie-ilmastotyonsa-uudelle-tasolle-yhtion

 

 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot