Energiatehokkuusasiantuntija
Neste Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Etsimme Käyttöhyödykkeet ja energiatehokkuus -tiimiin Porvooseen

Energiatehokkuusasiantuntijaa

määräaikaiseen työsuhteeseen 31.07.2022 asti.

Sinun roolisi Nesteen matkassa

Tehtävässä vastaat tuotannon energiatehokkuuden mittaamisesta ja raportoinnista sekä näihin liittyvästä laskennasta osana energiatehokkuustiimiä. Tehtävässä tulet myös osallistumaan tehokkuusraportointiin liittyvien järjestelmien ja työkalujen hallintaan ja kehittämiseen. Toimit käyttöhyödyke järjestelmän pääkäyttäjänä ja tuet linjaoganisaatiota energiatehokkuustyössä.

Toimit osana Käyttöhyödykkeet ja energiatehokkuus -tiimiä, jonka vastuulla on energiatehokkuusohjelman ylläpito ja eteenpäinvienti sekä energiatehokkuuden edistäminen ja optimointi CO2-tehokkuus huomioiden.

Menestyksen avaimet tehtävään

Paras yhdistelmä kokemusta ja taitoja on tässä tehtävässä:

  • Insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto, esimerkiksi prosessi- tai energiatekniikan alalta
  • Perusymmärrys energiatekniikasta
  • Hyvät IT-taidot (mm. Excel, Sheets ja PowerBI)
  • Kiinnostus laskenta- ja raportointijärjestelmien parissa työskentelyyn ja niiden kehittämiseen
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kieltä
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Itsenäinen ja omatoiminen työskentelyote.

Arvostamme myös

  • Jalostamo- ja prosessiteollisuuden tuntemusta sekä aikaisempaa työkokemusta alalta.

Menestyksemme perustuu ihmisiin. Työntekijämme ovat liikkeellepaneva voima, Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Heitä motivoi tahto luoda elinvoimaisempi maapallo lapsillemme, mikä tekee Nesteestä ainutlaatuisen yrityksen. Meillä kaikilla on myös vahva halu tehdä työtä yhdessä. Arvomme “Me välitämme, Me olemme rohkeita ja Me teemme yhteistyötä” ohjaavat työtämme. Toimimme aina turvallisuus ja vastuullisuus edellä.

Jos jaat nämä ajatukset, odotamme innolla hakemustasi.

Tule mukaan luomaan elinvoimaisempaa maapalloa lapsillemme.

Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä Käyttöhyödyke- ja energiatehokkuus -tiimin esimieheen Minna Kivelä, p. 050 458 2054 tiistaina 14.9.2021 klo 10-11 tai keskiviikkona 22.9. klo 10-11.

Hae tehtävää viimeistään 24.9.2021. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Rekrytointiprosessiin saattaa sisältyä haastatteluiden lisäksi soveltuvuusarviointi. Ensimmäiset haastattelut on aikataulutettu alustavasti viikolle 39 ja 40.

Valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus. Lisäksi valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Menestyksemme alkaa sinusta.

Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4800 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Kaikki toimintamme on suunniteltu siten, että olemme selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan.

Nesteen strategia on ”nopeammin, rohkeammin ja yhdessä”. Se perustuu ymmärrykseen siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjunnassa tai jätemuoviongelman ratkaisemisessa ole aikaa hukattavaksi. Onnistuminen edellyttää toimintaa, uusien ratkaisujen innovointia ja niiden toteuttamista nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan ennen – yhdessä.

Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2021 Neste valittiin maailman neljänneksi vastuullisimmaksi yritykseksi Global 100 -listalla.

Katso lisää sivuiltamme neste.com.

 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot