(Poistunut julkaisusta)

Energiatehokkuusasiantuntija
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2020

Oletko teknisesti orientoitunut maailmanpelastaja? Haluatko tulla tekemään asiakkaillemme energiatehokkuusratkaisuja näköalapaikalta? Ovatko vastuullisuus ja ilmastonmuutoksen jarruttaminen sinulle tärkeitä arvoja? Jos vastasit kyllä, niin seuraava unelmaduunisi voisi olla

 

ENERGIATEHOKKUUSASIANTUNTIJA

 

L&T Smartti energiapalveluissamme. Tarjoamme vakituisen työtehtävän tulevaisuuden ratkaisujen parissa Helsingin Pitäjänmäestä.

 

Tehtäväsi on osana L&T Smartti –energiapalveluamme vaikuttaa asiakkaittemme energiankulutukseen suunnittelemalla ja toteuttamalla heille kehitysehdotuksia liittyen energiankulutuksen pienentämiseen. Käytännössä voit esimerkiksi havainnoida asiakkaittemme kiinteistöjä, laatia energiansäästötoimenpiteitä ja -kehitysehdotuksia havaintojesi pohjalta ja seurata toimenpiteiden tuloksia. Toivomme sinulta myös rohkeita avauksia ja ideoita kiinteistöjen elinkaaren pidentämiseksi. Tärkeä osa rooliasi on asiakaslähtöisyys. Toimit itsenäisesti mutta yhteistyössä L&T:n energiatiimin kanssa.

 

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset tehtävään riittävää substanssiosaamista energiatehokkuudesta sekä osaamista tekniikasta ja vastuullisuudesta, joten edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. diplomi-insinööri tai AMK-insinööri soveltuvalta alalta). Sinulta löytyy työkokemusta vastaavien tehtävien parista ja sinulla on valmiudet tehdä energiatehokkuuskartoituksia ja -katselmointeja itsenäisesti. Asiakastyössä hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ovat ehdoton edellytys. Haluamme keksiä uusia ja innovatiivisia ratkaisuja, mikä vaatii luovuutta ja pitkäjänteisyyttä.

 

Tarjoamme oikeasti vastuullisen työn, jossa pääset vaikuttamaan ja kehittämään osaamistasi. Isossa pörssiyhtiössä saat laajan näkökulman kiinteistö- ja ympäristöalaan ja oman aktiivisuutesi ja innostuksesi puitteissa sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi myös talon sisällä. Tarjoamme myös hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera, työntekijäklubien kulttuurietuisuuksia unohtamatta. 

 

Innostuitko? Laita kynä sauhuamaan ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat tulevalta esimieheltäsi Tuomas Hietalalta, puh. 050-3854502. Mikäli et saa Tuomasta ensiyrittämällä kiinni, soittaa hän sinulle takaisin. 

 

Saimme päästövähennystavoitteillemme Science Based Targets Initiativen hyväksynnän. Näin viemme ilmastotyömme uudelle tasolle: L&T - Ilmastotyö ja SBT

Lue lisää L&T Smartti energiapalveluistamme täältä: L&T Smartti

Tutustu tarinaamme täällä: L&T - Huomisella töissä