Energiatehokkuusasiantuntija
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020

Oletko kekseliäs maailmanpelastaja? Haluatko tulla tekemään asiakkaillemme energiatehokkuusratkaisuja näköalapaikalta? Ovatko vastuullisuus ja ilmastonmuutoksen jarruttaminen sinulle tärkeitä arvoja?

Jos vastasit kyllä, niin seuraava unelmaduunisi voisi olla

 

ENERGIATEHOKKUUSASIANTUNTIJA

 

L&T Smartti energiapalveluissamme. Tarjoamme vakituisen työtehtävän tulevaisuuden ratkaisujen parissa Helsingin Pitäjänmäestä.

Tehtäväsi on osana L&T Smartti –energiapalveluamme vaikuttaa asiakkaittemme energiankulutukseen suunnittelemalla ja toteuttamalla heille kehitysehdotuksia liittyen energiankulutuksen pienentämiseen. Käytännössä voit esimerkiksi havainnoida asiakkaittemme kiinteistöjä, laatia energiansäästötoimenpiteitä ja -kehitysehdotuksia havaintojesi pohjalta ja seurata toimenpiteiden tuloksia. Toivomme sinulta myös rohkeita avauksia ja ideoita kiinteistöjen elinkaaren pidentämiseksi. Tärkeä osa rooliasi on asiakaslähtöisyys. Valjastat asiakkaamme mukaan ilmastonmuutostalkoisiin, tulokulmanasi arvojen myynti. Toimit yhteistyössä L&T:n energiatiimin kanssa.

 

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset tehtävään riittävää substanssiosaamista energia-alalta sekä  ymmärrystä tekniikasta ja vastuullisuudesta, joten odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. diplomi-insinööri tai AMK-insinööri soveltuvalta alalta). Työkokemus vastaavien tehtävien parissa luetaan eduksi. Asiakastyössä hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ovat ehdoton edellytys, ja muut kokevat sinut luotettavana ja vakuuttavana. Työskentelytyyliltäsi olet tiimipelaaja, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Työ vaatii pitkäjänteisyyttä ja sitkeyttä, sillä ratkaisut eivät välttämättä synny käden käänteessä, koska haluamme keksiä uusia, innovatiivisia ratkaisuja.

 

Tarjoamme oikeasti vastuullisen työn, jossa pääset vaikuttamaan ja kehittämään osaamistasi. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Isossa pörssiyhtiössä saat laajan näkökulman kiinteistö- ja ympäristöalaan ja oman aktiivisuutesi ja innostuksesi puitteissa sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi myös talon sisällä. L&T:llä olet huomisella töissä.

 

Innostuitko? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ilmoituksessa olevan linkin kautta. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse Tuomas Hietalalta puh. 050-3854502.

Lue lisää L&T Smartti energiapalveluista täältä: https://www.lt.fi/fi/smartti
Tutustu tarinaamme täällä: L&T - Huomisella töissä

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1353269
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre32848220.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Helsinki