Energiatehokkuusasiantuntija
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Oletko asiakaslähtöinen energiaekspertti? Haluatko tulla tekemään asiakkaillemme energiatehokkuusratkaisuja näköalapaikalta? Ovatko vastuullisuus ja ilmastonmuutoksen jarruttaminen sinulle tärkeitä arvoja?

 

Jos vastasit kyllä, niin tule meille tekemään tulevaisuuden töitä

 

ENERGIATEHOKKUUSASIANTUNTIJANA

 

Etsimme asiakaskohteeseemme Turkuun energiatehokkuusasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen, vuoden 2020 ajaksi. Työtehtävänäsi on tarkastaa ja havainnoida teollisuuskohteen energiankulutusta ja laatia asiakkaillemme energiansäästötoimenpiteitä ja -kehitysehdotuksia havaintojesi pohjalta. Kyseessä ei ole mikään tavallinen toimistotyö, vaan pääset tekemään konkreettisia energiatehokkuustoimenpiteitä havaintojesi pohjalta. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaamme ja L&T Smartti energiapalvelut-tiimimme kanssa. L&T Smartti energiapalvelut-konseptin ja tiimimme tavoitteena on toimia kiinteistöjen energiamanagereina ja auttaa asiakkaitamme energiatehokkuuden tuottamisessa ja hiilijalanjäljen pienentämisessä. 

 

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset tehtävään soveltuvan koulutuksen (esim. teknikko tai insinööri). Sinulla voi olla talotekninen tausta tai voit olla suunnittelulähtöinen tai asentajataustainen insinööri. Kokemus esimerkiksi valvojan tehtävistä voi olla tässä tehtävässä eduksi. Edellytämme kuitenkin, että ymmärrät rakennusautomaatiota ja sinulla olisi hyvä olla myös ymmärrystä IV-laitteista. Jos sinulla vielä on sähköalalta taustaa, niin olet todellinen timantti. Työskentelytyyliltäsi olet rauhallinen tiimipelaaja ja erinomainen asiakaspalvelu on sinulle itsestäänselvyys.

 

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja oikeasti vastuullisen työn, jossa pääset näkemään työsi tulokset. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Isossa pörssiyhtiössä saat laajan näkökulman kiinteistöalaan ja oman aktiivisuutesi ja innostuksesi puitteissa sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi myös talon sisällä. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä! L&T:llä me olemme huomisella töissä.

 

Innostuitko? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 18.12 mennessä ilmoituksessa olevan linkin kautta. Käymme läpi hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä, joten oma hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä saat yksikönpäällikkö Mikko Vuoriolta arkisin klo 8-16, puh 050-5163705.

 

Lue lisää L&T Smartti energiapalveluista täältä: https://www.lt.fi/fi/smartti

 

Tutustu arvoihimme tarkemmin täältä: L&T - Huomisella töissä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1317083
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Rekry LT (offre31755095.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 050-5163705
  • Sijainti: Turku