(Poistunut julkaisusta)

Energiatehokkuusasiantuntija
Leanheat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Toimintamme kasvaessa haemme Support & Performance -tiimiimme

ENERGIATEHOKKUUSASIANTUNTIJOITA

Tätä meillä on tarjolla

Leanheatin työyhteisö koostuu reilusta neljästäkymmenestä kiinteistö-, energia- ja ohjelmistoalan ammattilaisesta. Nopea kasvuvauhtimme tarjoaa työstään innostuville mahdollisuuden päästä kehittämään innovatiivisia kiinteistöjen energiatehokkuusratkaisuja sekä samalla kasvamaan itse alamme rautaiseksi ammattilaiseksi.

Kehittymismahdollisuudet ovat meillä erinomaiset, ja kaikki pääsevät vaikuttamaan omaan työkuvaansa sekä pelaamaan omilla vahvuuksillaan. Toimintakulttuurimme on moderni ja mutkaton: vältämme turhaa hierarkiaa ja kaavoihin kangistumista. Teemme töitä tosissaan muttemme totisesti, ja osaamme pitää myös hauskaa.  

Meillä saat vapaasti valita omat työvälineesi, ja voit työskennellä halutessasi osan ajasta myös etänä. Työsuhde-etuihin kuuluvat mm. aamiaisetu, lounas- ja virikesetelit ja kattavat vakuutukset. 

Energiatehokkuusasiantuntijana kuulut kasvavaan Support & Performance -tiimiimme, jonka päätehtävänä on keskeisimmän arvolupauksemme lunastaminen asiakkaillemme: Leanheat-kohteiden moitteeton toiminta sekä energiatehokkuuden ja sisäolosuhteiden jatkuva parantaminen. Toimimme asiakkaidemme teknisenä tukena seuraten ja analysoiden kiinteistöjen toimintaan ja energiankulutukseen liittyvää dataa sekä reagoiden ennaltaehkäisevästi poikkeamiin ja ongelmatilanteisiin. Paitsi että ratkomme eteen tulevia ongelmia ja ideoimme ratkaisuja, olemme myös tärkeässä roolissa kehittämässä palveluamme yhteistyössä tuotekehityksen kanssa.

Leanheatilla pääset luomaan tulevaisuutta, sillä olemme maailman johtava teknologiatoimittaja rakennusten älykkäässä ohjauksessa, johon pääset tehtävässäsi henkilökohtaisesti vaikuttamaan. Samalla olet mukana luomassa ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjunnassa.

Tätä me odotamme

Etsimme energiatehokkuusasiantuntijaksi korkeakoulututkinnon suorittanutta teknistä asiantuntijaa, jolla on hyvä perusymmärrys talotekniikasta. Olet mahdollisesti jo kartuttanut työkokemusta esimerkiksi LVI-järjestelmien, rakennusautomaation, kiinteistöjen ylläpidon tai tietoliikennetekniikan parissa. Meille tärkeintä eivät välttämättä ole aiemmat näyttösi työelämästä; eniten arvostamme haluasi vastata meille tärkeään asiakaslupaukseen.

Teknisen taustan ja energia-alan ymmärryksen lisäksi pidämme erityisen tärkeänä, että

  • viihdyt erinomaisesti datan analysointiin ja sen tehokkaaseen hyödyntämiseen painottuvassa toimistotyössä
  • olet kiinnostunut työskentelemään asiakasrajapinnassa; haluat ymmärtää ja täyttää asiakkaan odotukset
  • osaat lähestyä yllättäviä ongelmatilanteita ratkaisukeskeisesti
  • pystyt kääntämään teknisen sisällön helposti ymmärrettävään, vakuuttavaan muotoon ja myymään ideasi asiakkaalle
  • olet kiinnostunut työskentelemään nopeasti kasvavassa, kansainvälisille markkinoille laajentuvassa yrityksessä, jossa töitä tehdään tosissaan, tavoitteellisesti, hyvällä mielellä ja äärimmäisen suurella sydämellä
  • kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Ruotsin osaaminen katsotaan isoksi eduksi, jota halutessasi pääset käyttämään kansainvälisten asiakkaiden kanssa kommunikoitaessa

Jäikö jokin askarruttamaan? Annamme mielellämme lisätietoja! Energiatehokkuusasiantuntija Lauri Rajamäen (p. 044 0722 370) tavoitat 24. ja 25.4. klo 15-16 ja rekrytoinnissa avustavan Psyconin konsultin Mira Karilahden (p. 020 7101 238) tavoitat parhaiten 18.4. klo 13-14 ja 29.4. klo 11-12.

Jätä hakemuksesi viimeistään 1.5. osoitteessa www.psycon.com/jobs

Tule mukaan muuttamaan maailmaa kanssamme!