(Poistunut julkaisusta)

Energiatehokkuusasiantuntija
Leanheat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Toimintamme kasvaessa haemme Support & Performance -tiimiimme

ENERGIATEHOKKUUSASIANTUNTIJOITA

Tätä meillä on tarjolla

Leanheatin työyhteisö koostuu reilusta kolmestakymmenestä kiinteistö-, energia- ja ohjelmistoalan ammattilaisesta. Nopea, jopa 100 % vuosikasvuvauhtimme tarjoaa työstään innostuville mahdollisuuden päästä kehittämään innovatiivisia kiinteistöjen energiatehokkuusratkaisuja, ja samalla itse kasvaa alansa rautaisiksi ammattilaisiksi.

Etenemismahdollisuudet ovat meillä erinomaiset, ja kaikki pääsevät vaikuttamaan omaan työkuvaansa sekä pelaamaan omilla vahvuuksillaan. Toimintakulttuurimme on moderni ja mutkaton: vältämme turhaa hierarkiaa ja kaavoihin kangistumista. Teemme töitä tosissaan muttemme totisesti, ja osaamme pitää myös hauskaa.

Meillä saat vapaasti valita omat työvälineesi, ja voit työskennellä halutessasi osan ajasta myös etänä. Työsuhde-etuihin kuuluvat mm. aamiaisetu, lounas- ja virikesetelit, autopaikka ja kattavat vakuutukset.

Energiatehokkuusasiantuntijana kuulut kasvavaan Support & Performance -tiimiimme, jonka tehtävänä on Leanheat-kohteiden ylläpito sekä energiatehokkuuden ja sisäolosuhteiden jatkuva parantaminen. Seuraamme ja analysoimme kiinteistöjen toimintaan ja energiankulutukseen liittyvää dataa sekä reagoimme poikkeamiin ja ongelmatilanteisiin. Lisäksi toimimme teknisenä tukena asiakkaille ja ratkomme eteen tulevia ongelmia, ideoimme ratkaisuja ja varmistamme että asiakaslupauksemme pitää.

Leanheatilla pääset luomaan tulevaisuutta, sillä olemme maailman johtava teknologiatoimittaja älykkäässä rakennusten ohjauksessa. Sinun kädenjälkesi voi tulevaisuudessa olla osa kaikkien kerrostalokiinteistöjen ohjausta ja osaltaan auttaa muun muassa taistelussa ilmastonmuutosta vastaan.

Tätä me odotamme

Etsimme energiatehokkuusasiantuntijaksi korkeakoulututkinnon suorittanutta teknistä asiantuntijaa, jolla on hyvä perusymmärrys talotekniikasta. Olet mahdollisesti jo kartuttanut työkokemusta esimerkiksi LVI-järjestelmien, rakennusautomaation, kiinteistönhuollon kenttätyön tai tietoliikennetekniikan parissa. Meille tärkeintä eivät välttämättä ole aiemmat näyttösi työelämästä; eniten arvostamme haluasi vastata meille tärkeään asiakaslupaukseen.

Teknisen taustan ja energia-alan ymmärryksen lisäksi pidämme erityisen tärkeänä, että

  • viihdyt erinomaisesti datan analysointiin ja sen tehokkaaseen hyödyntämiseen painottuvassa toimistotyössä
  • olet kiinnostunut työskentelemään asiakasrajapinnassa; haluat ymmärtää ja täyttää asiakkaan odotukset
  • nautit muuttuvista, vaihtelevista päivistä ja osaat lähestyä yllättäviä ongelmatilanteita ratkaisukeskeisesti
  • pystyt kääntämään teknisen sisällön asiakkaalle helposti ymmärrettävään muotoon ja kommunikoimaan myös englanniksi
  • olet kuin kotonasi laskenta- ja esitysohjelmistojen kanssa (esim. Microsoft Excel ja PowerPoint)
  • olet kiinnostunut työskentelemään nopeasti kasvavassa, kansainvälisille markkinoille laajentuvassa yrityksessä, jossa töitä tehdään tosissaan, tavoitteellisesti, hyvällä mielellä ja äärimmäisen suurella sydämellä

Jäikö jokin askarruttamaan? Annamme mielellämme lisätietoja! Energiatehokkuusasiantuntija Lauri Rajamäen (p. 044 0722 370) tavoitat ke 17.10 klo 15-16 ja ma 22.10. klo 13-14, ja rekrytoinnissa avustavan Psyconin konsultin Mira Karilahden (p. 020 7101 238) tavoitat parhaiten ke 24.10 klo 10-11.

Jätä hakemuksesi viimeistään 28.10.

Tule mukaan muuttamaan maailmaa kanssamme!