Energiatehokkuusasiantuntija Danfoss Leanheat® tiimiin
Danfoss A/S

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Etsimme asiakkaallemme Danfossille motivoitunutta ja osaavaa tekijää Energiatehokkuusasiantuntijan tehtäviin kasvavaan Support & Performance-tiimiin. Tämä rooli on erinomainen mahdollisuus sinulle, joka olet urasi alussa. Tehtävän sisältö on monipuolinen ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi osaamisen ja kiinnostuksen kautta!

Päivittäiseen työhösi kuuluu asiakkaiden teknisenä tukena toimiminen sekä kiinteistöjen toimintaan ja energiankulutukseen liittyvän datan seuranta ja analysointi. Työhösi ei kuulu pelkästään akuuttien ongelmatilanteiden ratkominen, vaan autat myös asiakkaita pitkäjänteisesti ja ennaltaehkäisevästi. Pääset hoitamaan asiakkaiden tarpeita kokonaisvaltaisesti ja tekemään tarpeen mukaan heille toimenpide-ehdotuksia sekä muutoksia, jotka säästävät energiaa ja kustannuksia. Tulet pärjäämään tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on työssä oma-aloitteinen ote ja hoidat tehtäväsi aktiivisesti tarttuen innolla uusiin haasteisiin ja uuden oppimiseen. Tehtävässä tulet toimimaan tiivisti yhteistyössä asiakkaiden kanssa, jonka vuoksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suomen että englannin kielellä. Pidämme tärkeänä myös pitkäjänteisyyttä sekä kykyä saattaa asiat loppuun asiakkaita palvellessa. Arvostamme kykyä toimia itsenäisesti, et kuitenkaan jää yksin sillä ympärilläsi on osaava työyhteisö, joka on tukena pulmatilanteissa.

Toivomme sinulta soveltuvaa teknisen alan korkeakoulututkintoa, voit olla valmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa. Sinulta löytyy ymmärrystä ja kiinnostusta talotekniikasta. Myös aikaisempi osaaminen LVIA-järjestelmien, kiinteistöjen ylläpidon tai tietoliikennetekniikan saralta katsotaan eduksesi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hakijalta tiimityötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista työasennetta. Kommunikointi asiakkaiden kanssa on työsi suola, joten arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä tai myynnillisestä roolista. Toivomme sinulta myös järjestelmällistä ja itsenäistä työskentelyotetta sekä reagointivalmiuksia vaihteleviin tilanteisiin.

Danfossin Leanheat® tiimin toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Ilmalassa, mutta työtehtäviä voi hoitaa myös etätyönä. Tässä työssä sinulla on oiva mahdollisuus suorittaa työt kotoa tai muusta sinulle sopivasta kohteesta! Työaika sijoittuu toimistotyöaikojen puitteisiin. Kyseessä on määräaikainen työsuhde elokuulle 2021 saakka, jossa mahdollisuus myös jatkoon. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhteen virallisena työantajana tulee toimimaan Barona IT Oy

Toivomme sinulta:

 • Soveltuvaa teknisen alan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja (AMK, DI tai muu vastaava)
 • Ymmärrystä talotekniikasta
 • Monipuolisia ongelmanratkontataitoja ja oma-aloitteisuutta
 • Hyviä sosiaalisia taitoja sekä kykyä palvella asiakkaita ratkaisukeskeisesti
 • Kykyä toimia omatoimisesti sekä tiiviinä osana tiimiä
 • Oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja huolellisuutta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa (suullinen ja kirjallinen) sekä viestintätaitoja

Katsomme eduksesi:

 • Ymmärrystä LVIA-järjestelmistä, rakennusautomaatiosta, kiinteistöjen ylläpidosta tai tietoliikennetekniikasta

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön
 • Aidon mahdollisuuden kehittyä työuralla ja syventää osaamistasi
 • Ammattitaitoisen ja rennon työyhteisön

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla.

Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot