(Poistunut julkaisusta)

Energiatehokkuusanalyytikko
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

ENERGIATEHOKKUUSANALYYTIKKOA tuotekehitystiimiin kehittämään laivojen kokonaisenergiatehokkuutta analysointia ja simulointiympäristöä hyödyntäen.

Tehtäviisi kuuluu

  • Laivojen kokonaisenergiatehokkuuden analysointi ja simulointi myynti-, konseptinkehitys- sekä suunnittelu- ja rakennusprojektien parissa
  • Erilaisten energiatehokkuusratkaisujen analysointi- ja simulointitehtävät
  • Energiatehokkuusanalysointimenetelmien kehittäminen
  • Laivojen operatiivisen energiatehokkuuden seuranta, analysointi, raportointi ja kehittäminen

Toivomme hakijalta

Tehtävään sopivaa teknistä korkeakoulututkintoaHyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojaOma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä ongelmanratkaisukykyäHyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoaDynaamisten simulointiohjelmien tuntemustaKokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa
Tarjoamme
Mielenkiintoisen, vastuullisen ja laaja-alaisen työympäristön laivojen kokonaisenergiatehokkuuden kehityksen parissaMahdollisuuden tulevaisuuden energiatehokkuusmenetelmien ja –järjestelmien kehittämiseenMeyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla. Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään. Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle. Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!
Lisätietoja antaaTero Mäki-Jouppila
Lead of Technology Development, Research and Development department
+358 50 5741 641
tero.maki-jouppila@meyerturku.fi
Soittoaika:
3.-4.9.2018 klo 9-16
10.9.2018 klo 9-14
11.9.2018 klo 9-14Kari Sillanpää
Head of Research and Development department
+358 50 3714 044
kari.sillanpaa@meyerturku.fi