(Poistunut julkaisusta)

Energiasuunnittelijaharjoittelija
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Haluatko mukaan luomaan viihtyvyyttä ja toimivia ratkaisuja kiinteistöjen käyttäjille? Etsimme energiasuunnitteluharjoittelijaa Helsingissä sijaitsevaan projektikeskukseemme. Rento työporukka, mielenkiintoiset projektit ja huipputeknologia odottavat sinua, hae heti!

Voit suorittaa ensin opintoihisi liittyvän työharjoittelun ja jatkaa tämän jälkeen kesätöissä. Valmistuttuasi on mahdollisuus jatkoon. Harjoittelun kesto ja muut yksityiskohdat voidaan räätälöidä tilanteesi mukaan.

Tehtäväsi painottuvat energiasuunnitelmien laadintaan Caverionin asuinkohteissa. Suunnittelu tapahtuu yhteistyössä eri sidosryhmien ja Caverionin hankekehitystiimin kanssa.

Mikäli olet jo insinööriopinnoissasi pidemmälle ehtinyt, olet etsimämme henkilö. Aikaisempi kokemus talotekniikan suunnittelusta on sinulle eduksi, mutta ei välttämättömyys. Kokemus suunnitteluohjelmistojen käytöstä on plussaa (Autocad, IDA ICE), mutta tarvittavat taidot opit työn ohessa.

Tehtävässä pärjäät erinomaisesti, kun omaat itsenäisen ja määrätietoisen työotteen ja sinulla on asiakaslähtöinen ja ongelmanratkaisumyönteinen asenne. Hyvä englannin kielen taito on hyödyksi työtehtävissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankekehityspäällikkö Heikki Laakso, puh. 050 531 1716.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 16.2.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.