(Poistunut julkaisusta)

Energiaselvityksen suunnittelija
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2020

Fingridin Energiaselvitys-yksikkö vastaa kantaverkon energianmittauksista, energiaperusteista laskutuksesta ja raportoinnista sekä näihin liittyvästä asiakaspalvelusta. Yksikkö palvelee tasepalvelun asiakkaita ja toimittaa kantaverkon mittaustiedot pohjoismaista taseselvitystä varten. Kantaverkon häviöhankinta sekä uusiutuvan sähkön alkuperätakuiden myöntäminen kuuluvat yksikön tehtäväkenttään.  
 
Haemme nyt vastuulliseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme vahvistusta! Oletko sinä etsimämme 

energiaselvityksen suunnittelija
 
Tehtäviisi kuuluvat erilaiset energiaselvityksen ja tasepalvelun tehtävät. Toimenkuva muodostuu joustavasti sekä operatiivisesta tehtävistä, kuten kantaverkon häviöiden laskennasta, että erillisistä selvitystöistä. Sähkömarkkinoiden lähivuosien muutokset edellyttävät mm. datan oikeellisuuden varmistamista ja tietojärjestelmämuutosten testausta. Tehtävä on määräaikainen ja sen arvioitu kesto on kaksi vuotta.
 
Sinulla on tehtävään soveltuva sähköalan tutkinto (esim. AMK sähkövoimatekniikka), halua ja kyvykkyyttä oppia uutta sekä joustavuutta tehdä erilaisia tehtäviä. Arvostamme tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja työskentelet yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa.
 
Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän osaavien asiantuntijoiden joukossa. Meillä pääset kehittymään ammatillisesti, saat viihtyisän työympäristön, mukavat kollegat sekä kilpailukykyiset edut. 
Jos tunnistit itsesi, hae mukaan energiseen joukkoomme!
 
Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 9.10.2020 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa-painiketta. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveen. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Kaija Niskala, p. 040 592 2554. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.
 
Tunnetko jo meidät?
 
Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa. 
 
Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Tervetuloa yhteen Suomen parhaista työpaikoista, tekemään työtä, jolla on merkitystä!