(Poistunut julkaisusta)

Energiaratkaisujen projektipäällikkö, Nivos Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018
Nivomme yhteen asumista ja yrittäjyyttä helpottavia tuotteita ja palveluita, jotta asiakkaamme voivat huoletta keskittyä heille tärkeisiin asioihin. Konsernissa nivoutuvat yhteen monipuolinen toimintamme: energiaverkot, energia- ja lämmitysratkaisut, netti sekä vesihuolto.

TULE TYÖSKENTELEMÄÄN YRITYKSEEN, JOKA VIE ENERGIA-ALAA ETEENPÄIN.

Viime vuosina Nivoksella on innovoitu mm. palkintoja kerännyttä datakeskuksen lämmönkierrätystä, automaatiota ja sensoritekniikkaa sähköverkossa sekä hajautettuja energiaratkaisuja. Energiaratkaisut-tiimi suunnittelee ja toteuttaa uudenlaisia energiaratkaisuja niin kuluttaja-asiakkaille kuin yrityksille, näihin kuuluvat mm. lämpöpumput, aurinkoenergia sekä asiakkaidemme kohteisiin räätälöidyt laajemmat toteutukset.

Haemme

Kiinteistöjen energiaratkaisuihin projektipäällikköä

kehittämään toimintaa ja viemään asiakasprojekteja eteenpäin. Jos uudet älykkäät lämmitys- ja energiaratkaisut saavat sinut innostumaan, hallitset hyvin kokonaisuuksia ja olet organisointikykyinen sekä myyntihenkinen, voit olla hakemamme henkilö.

Tehtävässä toimit ensisijaisesti lämpöpumppuihin pohjautuvienasiakasprojektien johdossa: koordinoit, valvot ja dokumentoit sekä huolehdit aikatauluista. Tuet tiimiäsi asiantuntemuksellasi ja vankalla osaamisellasi. Työtehtäviisi kuuluu myös myynnin tukena toimiminen, asiakasrajapinnassa työskentely ja siten luonnollisesti asiakaskäynnit.

Avaimet menestykseen sinulla on, kun olet kerryttänyt kokemusta ja näyttöä projektinhallinnan tehtävistä sekä sinulla on ymmärrystä kiinteistöjen energiaratkaisuista, talotekniikasta ja LVI-puolelta. Olet hyvä kommunikoimaan ja sinusta välittyy asiakaslähtöisyys ja aito kiinnostus energia-alaa kohtaan.Ennen kaikkea olet itsenäinen tekijä, jolla on vahva halu kehittää toimintaa.

Koulutukseltasi voit olla alan AMK-insinööri, diplomi-insinööri tai muun alalle soveltuvan koulutuksen käynyt henkilö.

Tarjoamme mielenkiintoisen työkentän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ammattiosaamistasi ja edetä urallasi. Eteenpäin menevää työyhteisöämme johdetaan valmentavalla otteella. Teemme tiimissämme tiivistä yhteistyötä ja kehitämme yhdessä uusia asiakaslähtöisiä ratkaisuja. Tarjoamme sinulle myös hyvät henkilöstöedut.

Lähetäthän hakemuksesi osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimolta Marja Koikkalainen p. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö - palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.