(Poistunut julkaisusta)

Energiantuotannon prosessinhoitajia
Alva-yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Työskentelet energiantuotantolaitostemme käyttötehtävissä osana käyttöryhmää.

Työhön kuuluvat monipuoliset voimalaitoksen käyttöön ja kunnossapitoon liittyvät tehtävät. Työ on pääsääntöisesti keskeytymätöntä kolmivuorotyötä, tarpeen vaatiessa olet valmis myös päivätyöhön.

Tehtävässä koulutamme sinut polttoaineen vastaanoton, prosessinhoitajan sekä voimalaitosoperaattorin tehtäviin. Sinulla on myös mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi sekä suorittaa työn ohessa voimalaitoksen käyttäjän ammattitutkinto.

Tehtävässä menestyminen edellyttää avointa ja positiivista asennetta sekä kykyä työskennellä osana tiimiä ja opetella uutta. Tehtävässä tarvitset voimassaolevan B-ajokortin.

Kokemus ja koulutus voimalaitos- tai prosessiteollisuuden alalta katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän osana mukavaa ja ammattitaitoista työyhteisöämme.

Tehtävät ovat vakituisia ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat käyttömestari Jussi Vesterinen p. 040 670 3515, ma-pe klo 14:00 - 15:00 välisenä aikana ja päivämestari Tuomas Sironen p 044 366 3815, ma-pe klo 9:00 - 10:00 välisenä aikana. 

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen 16.2.2020 mennessä osoitteessa www.alva.fi/alva/tyopaikat. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.