(Poistunut julkaisusta)

Energianhallinnan ja talotekniikan asiantuntija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018
Hihat heilumaan hyvässä jengissä! Etsitkö uusia haasteita?

Haemme nyt asiakaspalveluhenkistä ja itseohjautuvaa ENERGIANHALLINNAN JA TALOTEKNIIKAN ASIANTUNTIJAA Kuopioon, kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Erikoisalueenamme ovat liike- ja toimitilakiinteistöt.

Energianhallinnan ja talotekniikan asiantuntijana vastaat kiinteistöjen energianhallintaan ja rakennusautomaatioon liittyvistä monipuolisista työtehtävistä. Toimit tiiviisti asiakasrajapinnassa seuraten rakennusautomaatiojärjestelmiä sekä varmistaen että kiinteistöjen energian- ja vedenkulutus on optimaalista, raportointia unohtamatta. Tehtävässä toimit itsenäisesti vaikuttaen samalla oman työsi suunnitteluun sekä toteutukseen. Tunnet jo entuudestaan taloteknisiä prosesseja, yksikkösi toimiessa myös kiinteistönhuollon tukena ja apuna.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja useamman vuoden kokemusta kiinteistöautomaatiotekniikan sekä talotekniikan parista. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi sähkö-, automaatio- tai LVI-insinööri/teknikko. Arvostamme automaatiojärjestelmien syvällistä tuntemusta sekä ymmärrystä kiinteistöjen olosuhteista ja energian kulutuksesta. Työssäsi tarvitset lisäksi hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Työ on liikkuvaa ja edellyttää matkustamista muutaman kerran viikossa, jonka vuoksi tarvitset tehtävässä myös ajokorttia sekä autoa. Teetämme valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimuksen teolle.

Toivomme, että olet työotteeltasi aktiivinen ja itseohjautuva. Toimit tuloksellisesti myyntihenkisellä asenteella saavuttaen asetetut tavoitteet, asiakkaamme huomioiden. Sinulla on kykyä omaksua uusia asioita ja toimintatapoja, joita hyödyntäen onnistut kehittämään työhösi liittyviä toimintoja ja prosesseja.

Tarjoamme hyvällä asenteella varustetulle osaajalle itsenäisen ja haastavan työn sekä monipuolisen näköalapaikan Kiinteistön ylläpitopalveluiden kehittyvään ja kasvavaan yksikköön. Lisäksi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa oman työsi suunnitteluun ja sen toteutumiseen. Mikäli kiinnostuit, käy täyttämässä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.6.2018 mennessä osoitteessa www.iss.fi. Voit täydentää sähköistä hakemustasi liittämällä siihen CV:si ja/tai vapaamuotoisen hakemuksen. Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Pietikäinen numerosta +358 40 1877 423.