Energianhallinnan asiantuntija
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019
Onko sinulla kokemusta kiinteistöjen energiahallinnasta ja etsit työpaikkaa missä työskentelee kaltaisiasi työstään ja toisistaan pitäviä ammattilaisia? Hienoa, jatka lukemista sillä haemme nyt
 
ENERGIANHALLINNAN ASIANTUNTIJAA
 
Mitä tehtäviisi kuuluu ja mitä tarjoamme sinulle?
Työsuhteesi on vakituinen ja kokoaikainen nykyaikaisine työn joustoineen. Työpöytäsi löytyy pääkonttoriltamme viihtyisästä Leppävaaran Säterinportista.
 
Toimit energiahallintayksikön tiiminvetäjänä, joten töihisi kuuluu monipuolisten energiahallinnan asiantuntijan tehtävien lisäksi myös esimiehen hallinnollisia tehtäviä.  Energianhallinnan tiimimme muun muassa huolehtii sopimuskohteiden rakennusautomaation tarkastuksista,  tarkkailee teknisten laitteiden toimivuutta sekä huolehtii kiinteistöjen energiaseurannasta. Ongelmatilanteissa tiimi tekee tiivistä yhteistyötä kiinteistönhoitajien kanssa. Halutessasi pääset mukaan myös Nordic- tason kiinteistöpalveluiden sekä energiahallinnan kehitysyhteistyöhön.
 
Mitä tarvitset tässä tehtävässä onnistumiseen?
Sinulla on aikaisempaa kokemusta kiinteistöjen etävalvonnasta, sekä mahdollisesti myös energiatehokkuuden laskemisesta ja maksuaikasuunnitelmien tekemisestä. Hallitset hyvin eri toimittajien RAU-järjestelmät ja huoltokirjojen toiminnan. Kiinteistöteknisistä laitteistoista sinulla on vähintään hyvä perusymmärrys. Eduksesi katsomme tietoliikenneosaamisen ja kokemuksen etävalvontayhteyksien rakentamisen.
 
Olet tehnyt energiahallinnan alan töitä ainakin kahden vuoden ajan ja sinulla on jo aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä. Koulutukseltasi olet esimerkiksi sähkö- tai LVI- insinööri. Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.
Lisäksi toivomme, että olet helposti lähestyttävä työkaveri ja esimies. Osaat hallita omaa työtäsi ja työotteiltasi olet huolellinen ja kehittämisorientoitunut. Työssäsi tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.
 
Kiinnostuitko?
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Hienoa, jos näin on haluamme heti kuulla sinusta lisää, mutta viimeinen hakupäivä tehtävään on 26.1.2020.
 
Jos sinulle heräsi kysymyksiä, liiketoimintajohtaja Tuomas Vaalto vastaa mielellään niihin to 2.1. klo 12-14 ja pe 3.1. klo 9-11. Tuomaksen tavoitat numerosta  045 676 9121.
 
 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi/rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot