(Poistunut julkaisusta)

Energianeuvojia myyntiin ja asiakaspalveluun
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa sekä rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity energiseen osaajatiimiimme!  

 

Etsimme nyt  ENERGIANEUVOJIA MYYNTIIN JA ASIAKASPALVELUUN 

 

Helenillä on paljon tyytyväisiä asiakkaita ja laaja valikoima erinomaisia energiatuotteita, joissa on runsaasti myynnillisiä mahdollisuuksia. Tulet omalla merkittävällä panoksellasi vahvistamaan sähkön ja palveluidemme kuluttajamyynnin kasvua sekä asiakaspalvelua. Palvelet asiakkaitamme sekä puhelimitse että sähköisissä kanavissa, hoidat sopimusasioita ja neuvot energiankäyttöön liittyvissä asioissa. 

 

Sinulla on asiakaskeskeinen, myynnillinen ja positiivinen ote, erinomaiset tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen. Olet huolellinen kiireenkin keskellä ja sinulla on soveltuva kaupallinen koulutus tai vastaavat tiedot. 


Sinun ei tarvitse olla energia-alan ammattilainen vaan tarjoamme kattavan perehdytyksen työhön. Tarjoamme kilpailukykyisen peruspalkan ja voit myös omalla suoriutumisellasi vaikuttaa ansiotasoosi. Tehtävä tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden päästä sisään energia-alan tehtäviin. Meillä on hyvät työskentelyolosuhteet ja -välineet, kannustava työilmapiiri ja mukavat työkaverit! 


Kiinnostuitko? Lisätietoja työnkuvasta ja eduistamme voit kysyä ryhmäpäällikkö Ulla Lähdesniemeltä  (040 356 2538). 

Haethan tehtävään sähköisellä hakemuksella mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ti 28.5.2019. Etsimme työntekijää  vakituiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen. Kerrothan hakemuksessasia kummasta olet kiinnostunut. Arvostamme, jos jätät meille myös video-CV:n ja huomioithan, että voimme edetä sopivien ehdokkaiden kohdalla rekrytointiprosessissa jo ennen hakuajan päättymistä.