(Poistunut julkaisusta)

Energianeuvojia myyntiin ja asiakaspalveluun
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme. Haemme nyt

ENERGIANEUVOJIA MYYNTIIN JA ASIAKASPALVELUUN

Helenillä on paljon tyytyväisiä asiakkaita ja laaja valikoima erinomaisia energiatuotteita, joissa on runsaasti myynnillisiä mahdollisuuksia. Tulet omalla merkittävällä panoksellasi vahvistamaan sähkön ja palveluidemme kuluttajamyynnin kasvua sekä asiakaspalvelua. Kontaktoit asiakkaitamme sekä puhelimitse että sähköisissä kanavissa. Hoidat sopimusasioita ja neuvot energiankäyttöön liittyvissä asioissa.

Sinulla on asiakaslähtöinen, myynnillinen ja positiivinen ote, erinomaiset tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen. Olet huolellinen ja numerotarkka kiireenkin keskellä. Sinulla on soveltuva kaupallinen koulutus tai vastaavat tiedot.

Sinun ei tarvitse olla energia-alan ammattilainen vaan tarjoamme kattavan perehdytyksen työhön. Tarjoamme kilpailukykyisen peruspalkan ja voit myös omalla suoriutumisellasi vaikuttaa ansiotasoosi. Tehtävä tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden päästä sisään energia-alan tehtäviin. Meillä on hyvät työskentelyolosuhteet ja välineet, kannustava työilmapiiri ja mukavat työkaverit!

Voit tulla meille vakituiseksi, määräaikaiseksi tai osa-aikaiseksi tekijäksi. Kirjaathan hakemukseesi, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut.

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat Ulla Lähdesniemeltä (p. 040 356 2538). Lähetä hakemuksesi 20.03.2018 mennessä sähköiseen järjestelmäämme. Käsittelemme hakemuksia läpi hakuajan, joten toimithan ripeästi.