(Poistunut julkaisusta)

Energianeuvoja
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

HALUATKO MUKAAN TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA?   

Kehitämme rohkeasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa sekä rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme   

ENERGIANEUVOJA 

Haluatko työskennellä positiivisessa huippuammattilaisten asiakaspalvelu- ja myyntitiimissä?  Tule vahvistamaan voimakkaasti kasvavaa myynti- ja asiakaspalvelutiimiämme ja tekemään työtä vihreämmän tulevaisuuden puolesta pääkonttorillemme Helsinkiin, Kampin Sähkötaloon. 

Etsimme kahta uutta kollegaa vakituiseen työsuhteeseen. Lisäksi yhden kollegamme jäädessä vanhempainvapaalle helmikuussa, meillä avautuu paikka myös määräaikaista työsuhdetta etsivälle henkilölle. Tässä tehtävässä tarjoat asiakkaidemme arkea helpottamaan erinomaisia energiaratkaisuja. Työhösi kuuluu sähkösopimusten myynti ja hallinta sekä asiakkaidemme neuvominen monipuolisissa energiankäyttöön liittyvissä kysymyksissä sekä sähkösopimusasioissa. Palvelet asiakkaitamme puhelimitse ja sähköisissä kanavissa. 

Tavoitteemme on olla energia-alan paras palveluorganisaatio. Toimintaamme ohjaavat arvomme: Yhteistyön mestaruus, Ihmiseltä ihmiselle, Pane tuulemaan ja Maailmanluokan osaaminen. Toivommekin, että arvomaailmamme kohtaavat ja että löydämme tiimiimme ammattitaitoisen ja asiakaspalveluhenkisen ihmisen. Tehtävässä viihtyy positiivisella asenteella varustettu henkilö, joka nauttii pystyessään  luomaan kiireenkin keskellä erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen. 

Onhan sinulla tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus tai vastaavat tiedot? Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Eduksesi katsotaan, jos sinulla on valmiudet palvella asiakkaita myös ruotsin kielellä. Tueksesi saat organisaatiomme maailmanluokan osaamisen, loistavan perehdytyksen ja kilpailukykyisen peruspalkan. Lisäksi meillä pääset vaikuttamaan kuukausiansioosi merkittävästi omalla suoriutumisellasi. Voimakkaan kasvun myötä meillä on nyt mahdollisuus työskennellä myös ilta- ja viikonloppupainotteisesti.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi Ulla Lähdesniemi (puh. 040 356 2538). Ullan tavoitat parhaiten 21.1. klo 13-15 ja 31.1. klo 9-11. Haethan tehtävään sähköisellä hakemuksella mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.2. Arvostamme, jos jätät video-CV:n osaksi hakemustasi. Huomioithan, että haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Vakituinen työsuhde alkaa joko 11.2. tai 10.3. Määräaikainen työsuhde alkaa 11.2. ja päättyy 17.11.2020.  

Tutustu asiakaspalvelu- ja myyntitiimiin lukemalla energianeuvojamme Lillin urapolusta.