(Poistunut julkaisusta)

Energianeuvoja (3 kpl)
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Haemme kolmea myyntihenkistä ja kielitaitoista

ENERGIATUOTTEIDEN MYYJÄÄ

Tulet omalla merkittävällä panoksellasi vahvistamaan sähkön ja palveluidemme kuluttajamyyntiä. Helenillä on paljon tyytyväisiä asiakkaita ja laaja valikoima erinomaisia energiatuotteita, joissa on runsaasti myynnillisiä mahdollisuuksia. Kontaktoit asiakkaitamme sekä puhelimitse, sähköpostitse, että chat-kanavassa. Hoidat sopimusasioita sekä neuvot energiankäyttöön liittyvissä asioissa.

Sinulla on asiakaslähtöinen, myynnillinen ja positiivinen ote, erinomaiset tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot, sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen ja valmius myös ruotsinkieliseen asiakaspalveluun. Olet huolellinen, numerotarkka ja tehokas kiireenkin keskellä. Omaat mielellään AMK-tason kaupallisen koulutuksen (tai vastaavat tiedot).

Sinun ei tarvitse olla energia-alan ammattilainen vaan tarjoamme kattavan perehdytyksen työhön. Tarjoamme kilpailukykyisen peruspalkan ja voit myös omalla suoriutumisellasi vaikuttaa ansiotasoosi. Meillä on hyvät työskentelyolosuhteet ja välineet, kannustava työilmapiiri ja mukavat työkaverit!

Avoinna on yksi vakituinen ja kaksi määräaikaista tehtävää. Määräaikaiset tehtävät ovat 31.5.2020 saakka. Kirjaathan hakemukseen, oletko kiinnostunut vakituisesta, määräaikaisesta vai molemmista tehtävistä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat Antti Aarniolta, p.050 596 1789 (tavoitettavissa 9.10. klo 12-15) tai Ulla Lähdesniemeltä, p. 040 356 2538 (tavoitettavissa 8.10. klo 12-15). Hae tehtäviä 15.10.2018 mennessä täyttämällä sähköinen hakemus.