Energian operaattori
UPM-Kymmene Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2021

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt operaattoria UPM:n Tervasaaren tehtaan energialaitokselle.

UPM Specialty Papers vastaa maailmanlaajuiseen kestävien tuotteiden kysyntään korkealaatuisilla, fossiilivapailla pakkaus- ja tarramateriaaleilla. Aasian ja Tyynenmeren alueella tarjoamme vastuullisesti tuotettuja graafisia- ja toimistopapereita. Noin 1,900 asiantuntijaamme kehittävät innolla yhdessä asiakkaidemme kanssa ratkaisuja heidän liiketoimintansa haasteisiin. UPM Specialty Papersin maailmanlaajuinen tiimi ja tehtaat Suomessa, Saksassa ja Kiinassa palvelevat asiakkaita luotettavasti ympäri maailmaa.

Special by Nature – tutustu luonnostaan erityisiin tuotteisiimme: www.upmspecialtypapers.com

 

Mitä teet

 • Tehtävään kuuluu erilaisten voimalaitoksen prosessien operointi ja hallinta

 • Hoidat vastuullisesti esimerkiksi kattila-, turbiini-, vesilaitos- ja biologisen puhdistamon prosesseja ja operointia

 • Monipuoliseen työhön kuuluu myös energian alueen kenttämiehen tehtäviä; valvontakierroksia, erilaisia käyttökunnossapitotehtäviä sekä polttoainekentän hoitoa

 • Työ on kolmivuorotyötä


Kuka olet

 • Sinulla on aktiivinen ja positiivinen asenne

 • Olet oma-aloitteinen, kykenet kantamaan vastuuta, sekä tekemään päätöksiä vaihtuvissa prosessiolosuhteissa

 • Pidät tiimityöskentelystä ja suhtaudut vaihtuviin tilanteisiin joustavasti

 • Arvostamme vahvaa, usean vuoden kokemusta automaatiojärjestelmistä sekä erilaisista kunnossapitotehtävistä

 • Sinulla on ammatillinen peruskoulutus esim. sähköautomaation tai prosessiteollisuuden alalta. Edellytämme lisäksi suoritettua voimalaitoskäyttäjän ammattitutkintoa.

 • Lisäksi sinulla on vähintään B-luokan ajokortti

 

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotamme jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin sääntöihin ja halua edistää näitä omalla toiminnalla.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.

 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.

 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa voimalaitoksen osastomestari Henri Ärling, puh. +358407710236.

Haethan tehtävään viimeistään 18.04.2021 oheisen linkin kautta.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr.gl.recruitment@upm.com, puh. +358204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot