(Poistunut julkaisusta)

Energiamyyjä, nykyasiakkuudet (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Etsimme hyvämaineiselle asiakkaallemme suorarekrytointina

ENERGIAMYYJÄÄ (nykyasiakkuudet).

Pääset osaksi innokasta ja innovatiivista myyntiorganisaatiota, jossa töitä tehdään positiivisella asenteella. Palveluvalikoima pitää sisällään kilpailukykyiset energiaratkaisut kotitalouksille, johon asiakaskohderyhmät ovat valmiiksi valitut.

Energiamyyjän työ pitää sisällään asiakkaiden nykyisten energiaratkaisujen päivittämistä ajan tasalle tuotesalkkua hyödyntäen, sekä asiakassuhteiden jatkuvuudesta huolehtimista. Myyntialan näköalapaikan lisäksi kasvava yritys tarjoaa hyvät kehittymis- ja uralla etenemismahdollisuudet. Energiamyynnistä on lisäksi mahdollisuus siirtyä työsuhteen aikana esim. asiakaspalvelutehtävien puolelle.

Työhön järjestetään kattava palkallinen koulutus, joten aikaisempaa työkokemusta ei vaadita, vaan reipas asenne ratkaisee! Työsuhteen aikana työntekijällä on halutessaan mahdollisuus suorittaa oppisopimuksella työn ohessa esim. merkonomin tutkinto.

Palkkaus koostuu TES:n mukaisesta kiinteästä kuukausipalkasta sekä myyntiin perustuvista, kannustavista provisioista. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 9-17 aikavälillä, mutta joustoa työaikoihin löytyy. 

Työpaikalla viihtyvyyden takaavat loistavat työkaverit, kannustavat esimiehet sekä laadukkaat toimitilat Tampereen keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Etsimmekö ehkä juuri Sinua? Lähetä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=247, niin pääset hakuun mukaan. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 8-16 välillä henkilöstökonsultti Elisa Häkliltä, p. 044 740 4502.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.