(Poistunut julkaisusta)

Energiamittauksen asiantuntija
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Fingridin energiaselvitys-yksikössä vastaamme kantaverkon energianmittauksista, energiaperusteisista laskutuksista ja raportoinneista sekä näihin liittyvästä asiakaspalvelusta. Tasepalveluissa selvitämme sähkötaseet ja toimitamme tasesähköä tasevastaaville. Alkuperätakuun palvelussa varmistamme sähkön alkuperän uusiutuville energiamuodoille.

Haemme nyt Helsinkiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

energiamittauksen asiantuntijaa

Tehtäviisi kuuluu kantaverkon sähköenergiamittausten suunnittelu sekä mittalaitteiden hankinnat ja -laitteiden ohjelmoinnit. Vastaat mittauspalvelun ja mittauskunnossapidon sopimusten kilpailutuksesta ja tilauksista palvelutoimittajille sekä palvelun seurannasta. Teet yhteistyötä Fingridin sähkösiirron asiakkaiden ja palvelutoimittajien kanssa.

Tehtävä edellyttää aktiivista ja positiivista otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä. Sinulla on tehtävään soveltuva sähköalan korkeakoulututkinto (AMK tai vastaava) sekä jo jonkin verran työkokemusta toimialalta. Aiempi kokemus energiamittauksista katsotaan eduksi, mutta käytännön työhön eli kantaverkon energiamittauksiin perehdytämme työn lomassa. Arvostamme kehitysorientoitunutta asennetta ja halua oppia lisää.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen tehtävän osaavien asiantuntijoiden joukossa. Meillä pääset kehittymään ammatillisesti, saat viihtyisän työympäristön, mukavat kollegat sekä kilpailukykyiset edut.

Jos tunnistit tästä itsesi, hae mukaan energiseen joukkoomme!

Hakemukset

palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 27.10.2019 mennessä painalla Hae työpaikkaa -painiketta. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Kaija Niskala, p. 040 592 2554. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tunnetko jo meidät?

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa.

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Tervetuloa yhteen Suomen parhaista työpaikoista, tekemään työtä, jolla on merkitystä!