(Poistunut julkaisusta)

Energiamanageri
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA  

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.  

ENERGIAMANAGERI  

Tule mukaan edistämään voimakkaasti kasvavan kiinteistöasiakasjoukkomme energiatehokkuuden toteutumista yhdessä maailmanluokan osaajiemme kanssa! 

Päävastuualueesi on olemassa olevien kiinteistöasiakkaidemme energiatehokkuuden kasvattaminen tuotteidemme ja palveluidemme avulla eli energiakumppanuuden vahvistaminen parhaiden mahdollisten ratkaisujen kautta. Seuraat asiakkaidemme energiankulutusta ja raportoit heille esimerkiksi energiatehokkuuden kehitykseen ja tarvittaviin toimenpiteisiin liittyen. 

Työnkuvaasi kuuluu myös osallistuminen uusasiakashankintaan. Käyt esimerkiksi asiakaskäynneillä ammattitaitoisen myyjämme kanssa ja rakennatte yhdessä asiakkaalle parhaan energiatehokkuusratkaisun. Perehdytyksestä lähtien apunasi on Helenin tiivis ja asiantunteva tekninen asiakaspalvelutiimi. Heidän avullaan opit tuntemaan kasvavan sekä kehittyvän energiaratkaisujen palvelu- ja tuotevalikoimamme.

Tässä asiakkuudenhoitotyössä pääset hyödyntämään mm. analyyttistä ajattelutapaasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Rohkeus ja muutoskyvykkyys ovat myös työssä tärkeitä ominaisuuksia. Tehtävässä viihtyy varmasti itseohjautuva ja innostunut tyyppi, jolla on halu tehdä yhteistyötä myynnin, kumppaniyritysten sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. Aikaisempi työkokemus kumppanuussuhteista ja kiinteistöjen parista sekä neuvottelutaidot ovat ehdottomasti eduksesi. Korkeakoulututkinto talotekniikan alalta (LVI-, sähkö- tai rakennusautomaatioala) tai vastaavat tiedot ja taidot edesauttavat myös tehtävässä menestymistä.

Kiinnostuitko? Voit kysyä tehtävästä lisää palvelupäällikkö Marko Alénilta (040 334 0634 / marko.alen@helen.fi). Marko on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse 4.10. klo. 13–14.00 ja 11.10. klo. 9–10.00. Hakea voit sähköisellä hakemuksellamme, viimeistään 15.10. mennessä. Arvostamme kovasti, jos liität video-cv:n osaksi hakemustasi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!