(Poistunut julkaisusta)

Energiamanageri
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia mahdollisuuksia? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista? Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme kokenutta energiamanageria Oulun toimipisteeseemme.

Haemme kohdennetusti energiamanageria valtakunnallisen asiakkuuteemme toimimaan asiakkaan Oulun kiinteistöjen energiamanagerina. Asiakkaamme on palkittu energiatehokkuuden edelläkävijä Suomessa. Manageroitava kiinteistökanta koostuu pääosin toimisto-, oppilaitos- ja laboratoriotiloista, joten tehtävässä pääsee varsin monipuolisiin ja haastaviin energiatehokkuuden kehittämisen tehtäviin kiinni. Energiamanagerina tulet toimimaan osana valtakunnallista asiakkuustiimiämme, jossa töitä tehdään tiiviissä yhteistyössä muiden energiamanagereiden sekä asiakkaan asiantuntijoiden kanssa.

Energiamanagerointi kohdeasiakkaalle täyttää noin puolet työajastasi. Muut työtehtävät koostuvat taustasi, kehittymishalusi ja mielenkiinnon kohteesi huomioiden esim. katselmustoiminnasta tai konsultointitehtävistä energiatehokkuushankkeissa ja uusiutuvan energian projekteissa.

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävään etsimme kokenutta talotekniikka-/energiaosaajaa. Olet koulutukseltasi insinööri tai diplomi-insinööri talotekniikan alalta (LVI, sähkö tai rakennusautomaatio). Työkokemuksesi kautta olet luonut itsellesi vahvan osaamisen olemassa olevien rakennusten taloteknisten järjestelmien kehittämisestä ja kenttätyöskentelystä. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti projektipäällikkönä (tai vastaavissa tehtävissä) ja toimit sujuvasti sekä tuloksekkaasti yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Työkokemuksesi voi olla esimerkiksi suunnittelu- tai energiakatselmustoiminnasta, energiamanageroinnista tai PTS-tyyppisten korjausrakentamishankkeiden rakennuttamisesta.

Mitä tarjoamme?

Granlund Consultingissa me luotamme huippuasiantuntijoihimme ja kannustamme luovaan ajatteluun.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, ja panostamme innovaatioihin sekä kehittymiseen. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön laajassa asiantuntijajoukossa, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Saat meiltä myös käyttöösi tehokkaat ja modernit työkalut sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/rekry keskiviikkoon 9.1.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Ville Reinikainen, p. 050 541 5375 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Granlund Consulting on kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Me katsomme kiinteistö- ja rakennusalaa kolmelta eri näkökulmalta. Nämä ovat kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtaminen, rakentamisen tavoitteiden johtaminen sekä alueelliset energiaratkaisut. Konsultoinnillamme autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Mielestämme onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä. Granlund Consulting on osa Granlund-konsernia, joka työllistää noin 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi/konsultointi