(Poistunut julkaisusta)

Energiamanageri energiatehokkuuspalveluihin
Assemblin Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Assemblin Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen vastuuntuntoista ja oma-aloitteista talotekniikan asiantuntijaa energiamanagerin tehtäviin.

Työtehtäviisi tulee kuulumaan asiakkaidemme kiinteistöjen energiatehokkuuden varmistaminen rakennusautomaatiojärjestelmien avulla sekä työhön sisältyy asiakkaiden kiinteistöjen kartoituksien tekeminen. Työ on pääosin itsenäistä, mutta vaatii hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja. Oman auton käyttömahdollisuus olisi hyvä olla, koska työtä tehdään myös asiakkaiden tiloissa. Osallistut mm: asiakaspalavereihin, energiankulutuksen kvartaali ja vuosiraporttien valmisteluun sekä niiden esittämiseen. 

Odotamme sinulta, että hallitset rakennusautomaatiojärjestelmiä ja niiden käyttöä sekä energiatehokkuuden osaamista. Lisäksi sinulla tulee olla soveltuva tekninen koulutus ja taloteknistenprosessien tuntemus.

Isona plussana on englanninkielen taito ja jos sinulta löytyy energiakatselmusten vastuuhenkilöpätevyys tai kuntoarvioijan pätevöityminen.

Tarjoamme sinulle monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi kasvavan ja kehittyvän yrityksen tarjoamat henkilöstöedut sekä mahdollisuuden vaikuttaa toimipisteesi sijaintiin, se voi olla Helsingissä, Turussa tai mahdollisesti Tampereella.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja;

Jonne Lantto, Puh. 050 469 7914, jonne.lantto@assemblin.fi