(Poistunut julkaisusta)

Energiakonsultoinnin palvelupäällikkö, rakennushankkeet
Granlund Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia mahdollisuuksia? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista?

Etsimme nyt asiakkuuksissa aktiivisesti toimivaa rakennushankkeiden energiakonsultoinnin palvelupäällikköä. Vastaat palvelukokonaisuudesta, sen laadusta, kehittämisestä, myynnistä ja alan kehityksen seurannasta. Palvelupäällikön tehtävässä toimit myös asiakasvastaavana ja olet aktiivisesti mukana myös muussa ryhmän toiminnan kehittämisessä. Olet valmis laittamaan itsesi likoon ja haluat kehittyä omassa ammatissasi.

Tarjoamme asiakkaillemme Suomen laajinta kiinteistöalan energiakonsultointia ja meillä on käytössämme johtavat työkalut ja työmenetelmät. Palvelupäälliköltä odotamme erityisesti osaamista rakennushankkeista ja niihin liittyvistä energiaratkaisuista sekä halua kehittää toimintaa näiden parissa. Arvostamme rakennusalan verkostoja sekä kiinteistöjen ympäristösertifioinnin tuntemusta.  Sinulla on ammattikorkeakoulu- tai yliopistotason loppututkinto kiinteistö- tai talotekniikan tai vastaavalta opintosuunnalta.

Granlund Consulting Oy:ssä saat ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kiinteistöliiketoiminnan edelläkävijäyritystä. Pääset työskentelemään modernissa työympäristössä energisten kollegoiden kanssa. Toimintamme keskiössä ovat lean, digitaalisuus ja työpajatyöskentely. Jos haluat päästä työskentelemään poikkeuksellisen laajan energiatehokkuuden asiantuntijajoukon kanssa, jossa yhdistyvät energiajohtamisen huippuasiantuntijat, maailmanluokan simulointi- ja optimointiosaaminen sekä rautainen käytännön tekeminen, liity joukkoomme. Meillä henkilöstön tyytyväisyys 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa muille.

Granlund Consultingissa me luotamme huippuasiantuntijoihimme ja kannustamme luovaan ajatteluun.    

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen CV:si ja hakemuksesi osoitteessa http://www.granlundconsulting.fi/rekry/energiakonsultoinnin-palvelupaallikko-rakennushankkeet-helsinki/. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa laittaa heti. Haku päättyy viimeistään 26.3.2018.

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Teemu Salonen (etunimi.sukunimi@granlund.fi tai p. 050 344 6589).

Granlund Consulting – Creating positive energy

Granlund Consulting Oy on kiinteistöliiketoiminnan uusi suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Uusi yritys tarjoaa kokonaisvaltaisia kiinteistökonsultoinnin palveluita mukaan lukien kiinteistöomaisuuden hallinnan, kustannusohjauksen, kiinteistöjohtamisen sekä energia- ja ympäristökonsultoinnin palvelut.

Teemme asiakkaistamme edelläkävijöitä seuraamalla kiinteistöliiketoiminnan megatrendejä ja tavoitteenamme on luotsata heidät selkeästi rahassa mitattaviin ja ympäristöä kunnioittaviin tuloksiin. Haluamme myös lisätä avoimuutta kiinteistöalalla ja autamme asiakkaitamme ymmärtämään entistä paremmin loppukäyttäjän tarpeita. 

Granlund Consulting Oy toimii osana Granlund-konsernia, joka työllistää yli 800 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä.

www.granlundconsulting.fi