Energiakaupan asiantuntija
Haminan Energia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Tuletko mukaan energiseen ja mukavaan työporukkaan?

Haminan Energia on Haminan kaupungin omistama monipuolinen ja nykyaikainen energiakonserni. Olemme uusiutuvan energian ja energiakaasujen edelläkävijä ja panostamme erityisesti tuulivoimaan, bioenergiaan sekä LNG-markkinan kehittämiseen. Etsimme jatkuvasti uusia keinoja ja energiaratkaisuja tuottaa lämpöä ja energiaa ekologisesti. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä.

Haminan Energia -konserniin kuuluvat tytäryhtiömme Haminan Sähköverkko Oy, Haminan Kaasuverkko Oy sekä Haminan Kaukolämpö Oy.
Osakkuusyhtiömme Hamina LNG Oy:n Haminan satamaan rakennuttama LNG-terminaali on Suomen ensimmäinen kansalliseen maakaasun siirtoverkkoon liitettävä LNG-terminaali. Osakkuusyhtiömme Rohe Solutions Oy puolestaan tarjoaa teollisuuden, raskaan liikenteen ja meriliikenteen tarpeisiin pohjautuvia LNG-palveluita, alkaen LNG-toimituksesta ja ulottuen täydellisiin avaimet käteen -ratkaisuihin. Haminan Energia-konserni yhdessä Rohen ja Hamina LNG:n kanssa muodostavat ainutlaatuisen kaasualan energiaklusterin.

Haminan Energia -konserni osakkuusyhtiöineen työllistää noin 60 energia-alan ammattilaista. Tarvitsemme lisää huippuasiantuntijoita kehittyvään ja kasvavaan liiketoimintaamme.

Etsimme asiakkaallemme Haminan Energialle Energiakaupan asiantuntijaa vakituiseen tehtävään. Työsuhde solmitaan Haminan Energia Oy:n kanssa. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää heti.

Energiakaupan asiantuntijana työskentelet Haminan Energian energiakaasut-liiketoiminnassa ja pääset vastamaan yhtiön maakaasun ja LNG:n hankinnasta. Osallistut aktiivisesti energiakaasut-liiketoiminnan kehittämiseen muuttuvissa markkinoissa sekä toimintaympäristössämme. Vastuullasi on myös kaasuliiketoimintaan liittyvä taloudellinen ja operatiivinen hallinnointi sekä raportointi.

Lisäksi pääset osallistumaan Haminan LNG-terminaalin kaupalliseen liittämiseen osaksi Haminan Energian energiakaasut-liiketoimintaan.

Toivomme hakijoilta:
- työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä,
- kaasumarkkinoiden tuntemista,
- tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa,
- itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä
- hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään kovassa kasvussa olevassa yrityksessä ammattitaitoisessa ja avoimessa työyhteisössä. Saat mahdollisuuden näyttää osaamistasi monipuolisessa tehtävässä sekä kasvaa ja kehittyä urallasi. Lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut. Itsenäisestä roolistasi huolimatta sinulla on laaja asiantunteva tuki tehtävässä menestyäksesi.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja Adeccolta antaa Senior Consultant, HR & Sales Antti Riihimäki, p. 040 668 6384 tai antti.riihimaki@adecco.fi . Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Hakuaika päättyy 30.1.2022.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550024
  • Tehtäväalue: Hankinta, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Antti Riihimäki (antti.riihimaki (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Hamina, Hamina