Energiajohtamisen asiantuntija
Granlund Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2021

Energiajohtamisen asiantuntija

Kiinnostaisiko sinua työpaikka, jossa pääset vaikuttamaan ilmastonmuutoksen torjuntaan? Haluatko työskennellä mukavassa porukassa, ja työpaikassa, jonne on aina kiva tulla?

Jos vastaat kyllä, meillä voisi olla sinulle mielekäs työpaikka. Oletko sinä kaipaamamme energiajohtamisen asiantuntija? 
Keskeiset työtehtäväsi liittyvät energiajohtamisen palveluiden tuottamiseen. Osallistut myös aktiivisesti asiakastyöhön, asiakkaamme onkin lähes poikkeuksetta pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita.

Tehtäväsi ovat monipuolisia ja sopivasti haastavia, rakennushankkeet vaihtelevat asuinrakentamisesta aina suuriin sairaalakampuksiin. Tässä työssä voit oikeasti vaikuttaa suuriin asioihin ilmastomuutoksen hillinnässä energiatehokkuutta parantamalla ja oppia koko ajan uutta. Ympärilläsi on hyvä ja kokenut porukka, joilta saat tukea ja tsemppiä.

Sinulla on mahdollisuus etätöihin mistä päin tahansa, meillä on 27 toimistoa ympäri Suomen. Meillä on erittäin joustava suhtautuminen etätöihin ja joustamme myös elämäntilanteiden mukaan. 

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 000 ympäri Suomen.

 • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
 • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita. 
 • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme. 
 • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman paidan päälle. 
 • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta kuten DI tai AMK-insinööri. Olisi hyvä, jos olisit ehtinyt kerätä vähintään 2 vuotta työkokemusta kiinteistöjen energiaratkaisuista tai talotekniikan alalla. Katsomme erityisen hyvällä analytiikka-, automaatio- ja energiatehokkuusosaamista. 

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella osoitteessa www.sympahr.net/public/pq.aspx?3e36cd99 keskiviikkoon 18.8.2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Martin ja Teemu vastaavat niihin mielellään. Heidät tavoitat seuraavasti:

Ryhmäpäällikkö Martin Aalto, p. 050 342 4360, tavoitettavissa 9.8. eteenpäin

Liiketoimintajohtaja Teemu Hausen, p. 050 385 3321, tavoitettavissa 12.7. eteenpäin

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@granlund.fi
 

Tutustu Granlundiin, uratarinoihin ja muihin avoimiin työpaikkoihin osoitteessa www.granlund.fi/rekry
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1474010
 • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu, Rakennusala
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Alavus, Espoo, Helsinki, Imatra, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kokkola, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Mikkeli, Oulu, Pieksämäki, Riihimäki, Rovaniemi, Savonlinna, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa, Ylivieska