Energiajärjestelmän kehittämisen ryhmäpäällikkö
Helen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021
Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tekemässä Helenistä hiilineutraalia energiayhtiötä?

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin, etsimme nyt joukkoomme energiajärjestelmän kehittämisen ryhmäpäällikköä Sähkötalon toimipisteeseemme.

Tule tekemään hiilineutraalia Heleniä yhdessä maailmanluokan osaajiemme kanssa! Kehityshankkeet-yksikössämme olet mukana merkittävimmissä energiantuotannon kehityshankkeissamme ja pääset luomaan näkemystämme tulevaisuuden energianhankintakokonaisuudesta.

Tässä vakituisessa tehtävässä toimit asiantuntijaryhmän esihenkilönä ja kehität yksikön toimintaa yhdessä yksikönpäällikön kanssa. Energiajärjestelmän kehitys -ryhmän vetäjänä pääset valmistelemaan uusien tuotantoteknologioiden ja konseptien käyttöönottoa. Teet osana ryhmää erilaisten investointihankkeiden talous- ja kannattavuustarkasteluja sekä osallistut tutkimushankkeisiin, selvitysprojekteihin ja Helenin edunvalvontatyöhön erilaisissa työryhmissä. Analysoit toimintaympäristön, markkinoiden ja teknologioiden kehittymistä sekä näiden yhteensovittamista.

Työssä pääset hyödyntämään vahvoja esiintymis-, verkostoitumis- ja esihenkilötaitojasi sekä selkeää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoasi mm. projektiraporttien tekemisessä ja projektiryhmien kokouksissa. Käytät työkielenäsi sujuvasti suomen lisäksi myös englantia. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja noin 10 vuoden työkokemus energia-alalta. Tunnet investointihankkeiden talous- ja kannattavuustarkastelut ja myös kehittyvät energiantuotantoteknologiat ovat sinulle tuttuja.

Tiimissämme on niin työuransa alkupuolella olevia osaajia kuin rautaisia energia-alan konkareita ­‒ kaikkia meitä innostaa yhteiset ja kunnianhimoiset päämäärämme. Toivomme nyt sinusta motivoitunutta ja yhteistyötaitoista kollegaa, joka tulee kirjaimellisesti parantamaan maailmaa kanssamme! 

Jäikö jokin vielä mietityttämään?
 Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi Janne Rauhamäeltä (040 5666 275 / etunimi.sukunimi@helen.fi). Hän on (parhaiten) tavoitettavissa puhelimitse 29.4. klo 10-11 ja 4.5. klo 15-16. 

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit laittaa helposti hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (https://www.helen.fi/rekry), viimeistään 11.5.2021 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön kohdalla jo hakuaikana, toimithan nopeasti.

Yhdistetään voimat!
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot