Energia- ja talotekniikka-asiantuntija
VTS-kodit

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Tampereen Vuokratalosäätiö (VTS-kodit) on vuonna 1970 perustettu Tampere kaupunki -konserniin kuuluva vuokra-asuntokiinteistöjen omistajayhteisö. VTS-kodit vuokraa kohtuuhintaisia asuntoja ja harjoittaa sosiaalista asuntotuotantoa yleishyödyllisessä tarkoituksessa. VTS-kodeilla on yli 9 000 asuntoa, lähes 17 000 asukasta ja yli 500 000 m2 asuntokanta on jatkuvassa kasvussa. Liikevaihto on yli 70 miljoonaa euroa. VTS-kodeilla on merkittävä rooli Tampereen vuokra-asuntomarkkinoilla; se on Tampereen suurin vuokranantaja. VTS-kotien työyhteisö on lämminhenkinen, innostava ja asiantunteva

Innokas ja kehitysmyönteinen ENERGIA- JA TALOTEKNIIKKA-ASIANTUNTIJA

Haluatko mukaan kehitysmyönteiseen ja lämminhenkiseen asiantuntijoiden yhteisöön? Houkutteleeko sinua tehtäväkenttä, jossa pääset hyödyntämään teknistä ymmärrystäsi ja vaikuttamaan energia- ja taloteknisten ratkaisujen eteenpäin viemiseen ympäristöystävälliseen suuntaan?

Etsimme nyt Energia- ja talotekniikka-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Pääset osaksi VTS-kotien kolmehenkistä rakennusautomaatio- ja energianhallintatiimiä. Vastaat kohteiden LVI-teknisten ratkaisujen valinnasta ja huolehdit kiinteistöjen kehittämisestä Tampereen hiilineutraalitavoitteiden saavuttamiseksi. Tehtäväsi on laaja ja monipuolinen. Vastaat myös lämpö- vesi- ja energiaraportoinnista, sekä näiden hankintaan liittyvistä sopimuksista sekä ratkaisuista. Uudis- ja perusparannuskohteissamme pääset antamaan näkemystäsi talotekniikan suunnitteluohjaukseen yhdessä rakennuttajatiimin kanssa.

VTS-kodit toimii vastuullisena yrityksenä ja kehittää omaa toimintaansa arvioiden ympäristövaikutuksiaan ja on sitoutunut ohjaamaan suunnittelua ekologisuuden ja elinkaarihiilijalanjäljen pienentämisen suuntaan. Osana työtehtäviäsi on energia- ja ympäristöohjelman kehittäminen ja jalkauttaminen. Pääset osallistumaan myös erilaisiin sidosryhmien energia- ja ympäristöteknisiin tapahtumiin sekä kehityshankkeisiin VTS-kotien edustajana. Tehtäväkenttää ja sen painopisteitä on mahdollista räätälöidä osaamisesi mukaan.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja jo aiempaa kokemusta talotekniikan asiantuntijatehtävistä. Ymmärrät energiateknisten ratkaisujen vaikutukset ja olet innostunut kehittymään ja kehittämään kiinteistöjä mm. energiaystävällisyyden saralla. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja viet asioita eteenpäin innostuneella ja määrätietoisella otteella. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja toimit sujuvasti erilaisten sidosryhmien kanssa.

Tässä monipuolisessa roolissa pääset haastavien työtehtävien pariin ja saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi pitkäjänteisesti. Työsuhteesi taustalle saat kattavat edut, ja VTS-kotien laaja asiantuntijajoukko toivottaa sinut tervetulleeksi osaavaan työyhteisöönsä.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta haasteeltasi? Kuulisimme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi sekä siitä millaisen Energia- ja talotekniikka-asiantuntijan VTS-kodit juuri sinusta saisi. Haethan tehtävää 7.6.2020 mennessä osoitteessa www.adecco.fi. Muistathan liittää hakuun mukaan CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Anna-Leena Mustonen, puh. 050 386 9112 / anna-leena.mustonen@adecco.fi (vkolla 22: Tiinaleena Anttila, puh. 050 386 9841) sekä VTS-kotien Kiinteistöjohtaja Jaana Ojares: keskiviikkona 20.5. klo 14-15 ja torstaina 28.5. klo 15-16, puh. 040 507 6767 sekä Kiinteistönpitopäällikkö Eva Lindberg maanantaina 25.5. klo 9-10 ja keskiviikkona 27.5. klo 12-13, puh. 040 596 7788.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1361974
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Suunnittelu, Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Anna-Leena Mustonen (anna-leena.mustonen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Tampere