Energia-asiantuntija
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Olisitko sinä uusi energia-asiantuntijamme ja työcaverimme?

Työssäsi vastaat asiakkaidemme kiinteistöjen energiatehokkuuden kehittämisestä. Etsivän vaistollasi löydät kehityskohteet ja perustelet ne tyhjentävästi asiakkaillemme, oli kyse sitten olemassa olevan tekniikan säätämisestä tai uuden investoinnin suunnittelusta. 

Sinulla on jo jonkin verran kokemusta kiinteistöjen energiatehokkuuden parissa työskentelystä, tai voit olla kokenut konkarikin. Kenties olet aiemminkin toiminut konsultoivan asiantuntijan roolissa, tai haluat kasvaa sellaiseksi. Takataskustasi saattaa myös löytyä esim. Motivan tai yrityksen energiakatselmuksen vastuuhenkilön pätevyys – tämä on sinulle etu, muttei välttämättömyys.

Lopullinen työnkuvasi määräytyy kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Se voi näyttää seuraavanlaiselta:

  • Osaamisesi mukaan hoidat itsenäisesti omaan kiinteistösalkkuusi kuuluvien kiinteistöjen energiatehokkuuden kehittämistä tai olet osana kiinteistöistä vastaavaa energia-asiantuntijoiden tiimiä.
  • Kartoitat yksittäisten tai useiden kiinteistöjen energiatehokkuuden tilaa ja ehdotat tehokkaita toimenpiteitä sen parantamiseksi.
  • Vastaat varmalla otteella asiakkaiden tilaamien toimeksiantojen toteutuksesta.
  • Toteutat osaamisesi mukaan erilaisia energiakatselmuksia asiakkaidemme kiinteistöissä.
  • Kokemuksesi mukaan voit myös ohjata ja perehdyttää uusia asiantuntijoita ja olla mukana rakentamassa kasvavaa asiantuntijaryhmää.
  • Vastuullasi voi olla myös asiakkaidemme vastuullisuusraportointiin (esim. GRESB) tai ympäristösertifiointiin (esim. BREEAM tai LEED) liittyviä tehtäviä, riippuen kokemuksestasi ja osaamisestasi.

Psst. Kiinteistöjohtamisen tiimissämme on muuten auki mm. projektipäällikön ja kiinteistömanagerin paikat – käy kurkkaamassa kaikki avoimet työpaikat kampanjasivultamme.


Miksi energia-asiantuntijaksi Caverionille?

Meillä pääset todella vaikuttamaan omalla työpanoksellasi. Ja meillä on siitä näyttöjä: esimerkiksi asiakkaamme Keva säästi yli puoli miljoonaa euroa vuodessa, kun autoimme heitä vähentämään energian- ja vedenkulutusta. Ehkä hienointa meillä työskennellessä onkin se, että pääset sekä suunnittelemaan että toteuttamaan näitä merkittäviä muutoksia. Näet työsi tulokset alusta loppuun.

Kehtaamme myös paukutella henkseleitämme ja sanoa, että laajempaa osaajajoukkoa ei saman katon alta muualta löydy. Meillä ei tarvitse paiskoa hommia yksin: työskentelet kokeneiden cavereiden rinnalla, joilta irtoaa aina apua (ja tietysti huonoa huumoria). 

Kenties näistä syistä kiinteistöjohtamisen tiimimme tyytyväisyys ja pysyvyys ovat huippuluokkaa. Esimerkiksi energia-asiantuntijamme Simo kehuu työkavereita ja monipuolisia työtehtäviä. Voit lukea Simosta lisää caverikirjastamme. Kiinteistöjohtamisen tiimiin voit tutustua katsomalla tämän videon.


Työn sijainti:
Töitä riittää koko Suomessa, mutta etenkin pääkaupunkiseudulla riittää kysyntää energia-asiantuntijoiden osaamiselle. 

Työn aloitus: meillä on nyt useita paikkoja auki, joten aloittamisesta voidaan sopia joustavasti oman tilanteesi mukaan.

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Hae tehtävää 13.12.2021 mennessä täyttämällä helppo hakulomakkeemme sivun lopussa.


Kysy lisätietoja avoimesta työpaikasta soittamalla tai meilaamalla Lauri Niskakankaalle: +358 40 648 3088, lauri.niskakangas@caverion.com.

Lauri muuten kirjoitti ajatuksistaan kiinteistöjen energiatehokkuudesta Talouselämään – voit tutustua Lauriin paremmin lukemalla jutun täältä.


Caverion – tuleva työpaikkasi?

Kiinteistöjohtamisen tiimissä pidämme huolen siitä, että kiinteistöjen käyttäjillä on mukavat olosuhteet olla ja työskennellä kiinteistön koko elinkaaren ajan. Työmme tuloksena kiinteistöjen arvo säilyy ja kiinteistöjen toiminta kehittyy kestävämpään suuntaan.

Tälläkin hetkellä hallinnoimme 1 100 erilaista kiinteistöä. Mukana on niin toimistoja, kauppakeskuksia, logistiikkakeskuksia, data centereitä, kuin kouluja ja uima- ja jäähallejakin. Johdettavia neliöitä kertyy peräti 4 miljoonan neliömetrin verran. 

Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Työcavereiksi saat yli 15 000 kiinteistötekniikan ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaitamme 11 eri maassa ympäri Eurooppaa. Suomen porukkaan pääset tutustumaan caverikirjaamme lukemalla. #LI-TN1

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot