Energia-asiantuntija
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2021

Etsitkö uusia haasteita sekä monipuolisia ja palkitsevia työtehtäviä energiatehokkuuden ja vastuullisuuden parista? Haluatko kehittää asiantuntemustasi johtavassa kiinteistötekniikan yrityksessä? Yksikössämme työskentelee energiatekniikan, rakennusautomaation sekä LVISA-tekniikan asiantuntijoita ja etsimme nyt vahvistukseksi kahta energia-asiantuntijaa Vantaan toimipisteeseemme.

Me Caverionilla haluamme sinun menestyvän työssäsi ja tarjoammekin nykyaikaisten työvälineiden ja jatkuvan koulutusmahdollisuuden lisäksi joustavat työajat ja erinomaiset henkilöstöedut. Meille työntekijämme ovat tärkeitä ja pidämme huolen, että ansaitset kilpailukykyisen palkan lisäksi mm. lounasedun sekä tuloksiin sidotun bonuksen. Olet osana Caverionin avointa ja ammattitaitoista tiimiä, joka tukee ja auttaa aina tarvittaessa. Tutustu kohteisiimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Energia-asiantuntijana tehtäviisi kuuluu mm. asiakkuuksien energiahallinta- ja energiakatselmustehtävät. Hallitset kiinteistöjen energiatehokkuuden kehittämisen energiakatselmoinnista muutostöiden toteuttamiseen, sekä miten säännöllisen LVISA-säätötoimien avulla energiatehokkuutta voidaan kehittää ja ylläpitää. 

Avainasioita työssäsi on käynnissä olevissa ja uusissa energiatehokkuushankkeissa ja energianhallintasopimuksissa asiantuntijana toimiminen. Osaat toimia menestyksekkäästi asiakasrajapinnassa ja jalkauttaa asiakkailta saadut toimeksiannot toteutussuunnitelmaksi. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto, kokemusta energiakatselmuksista, rakennusautomaation käytöstä ja asiakastyöstä. Katsomme eduksi myös LVISA-tekniikan ja energiakäyttöön ja -säätöön liittyvän dynamiikan ymmärryksen sekä kokemuksen talotekniikan suunnittelusta tai projektien toteutuksesta.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Lauri Niskakangas, 040 648 3088.

Hae tehtävää 13.12.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. #LI-TN1

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot