(Poistunut julkaisusta)

Energia-asiantuntija
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Jatkamme kasvua ja vahvistamme Asiantuntijapalveltu-yksikköämme hakemalla Vantaan Vapaalan toimipisteeseemme energia-asiantuntijaa. Yksikkömme vastaa valtakunnallisesti Caverionin Asiantuntijapalveluista, joihin lukeutuvat mm. energiatehokkuus-, rakennusautomaatio-, etähallinta-, ympäristö- ja 24/7 valvomopalvelut.

Tarjoamme sinulle haastavan, monipuolisen sekä palkitsevan roolin osana kansainvälistä Caverionia. Tehtävässäsi pääset näkemään ja kehittämään laaja-alaisesti yrityksen toimintaa ja prosesseja. Tehtäväsi on asiantuntijatyötä, jossa sinulla tulee olemaan vastuu itsenäisesti hoidettavista energiatehokkuustehtävistä eri asiakkuuksissa. Vastaat mm. seuraavista osa-alueista.

  • Kiinteistöjen ja teollisuuden energiatehokkuutta halutaan parantaa jatkuvasti ja uusien teknisten ratkaisujen löytäminen asiakkaille ovat tässä keskeisessä roolissa. Tulet vastaamaan omissa asiakkuuksissa oikeiden ratkaisujen löytämisestä ja eteenpäissaattamisesta toteutukseen.
  • Tulet toimimaan asiakasrajapinnassa asiantuntijana osana investointihankkeiden käynnistystä tilaajan tukena sekä vastaat seurannasta.
  • Kiinteistön optimoitu energiankulutus on merkittävässä roolissa säästöjen kannalta. Tulet vastaamaan asiakkuuksien energiankulutuksen seurannasta, raportoinnista sekä ongelmaratkaisijana energiankulutuksessa tapahtuneiden poikkeamien osalta.
  • Katselmustoiminta on tärkeässä roolissa kiinteistön energiatehokkaan käytön kannalta. Tulet vastaamaan katselmustoiminnasta tarjouksen toimittamisesta raportin luovutukseen.

Avainasioita työssäsi ovat asiakaspalvelu, hyvät yhteistyötaidot sekä itsenäinen ja systemaattinen työtapa. Kannat vastuusi ja sinulla on valmiutta joustaa painetilanteissa ja nopeatempoisissa toimeksiannoissa.

Menestyt tehtävässä erinomaisesti, jos sinulta löytyy soveltuva tekninen korkeakoulututkinto sekä LVISA- tekniikan ja energiakäyttöön ja -säätöön liittyvän dynamiikan ymmärrystä. Ymmärrät, mitkä järjestelmät vaikuttavat energiankulutukseen, ja miten niiden energiatehokkuutta voidaan kehittää. Lisäksi eduksesi katsotaan kokemus energiakatselmuksista, energiatodistusten laadinnasta, rakennusautomaation käytöstä ja asiakastyöstä. Tehtävässä tarvitset ajokortin ja mielellään oman auton käyttöösi. Tehtävään ehdolla olevalle hakijalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava energia-asiantuntija Anna-Stiina Luoma, p. 050 572 7793. Tiedustelut avoimeen tehtävään liittyen arkisin 9-15 välille. VMP Oyj toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös rekrytointikonsultti Tiina Sandell, p. 040 307 5109.  #LI-TN1

Hae tehtävää 27.10.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.