(Poistunut julkaisusta)

Energia-asiantuntija
Fidelix Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Kiinnostaisiko sinua tehdä energia-asiantuntijan työtä uusimman ja kehittyneimmän kotimaisen rakennusautomaation parissa? Työssä, jossa saat itse pitkälti määrittää omat aikataulusi. Talotekniikka kehittyy harppauksin ja meillä tulet kehittymään monialaosaajana alan uusimman tietotaidon äärellä. Yhteisössä, jossa avoimuus, vapaus, luottamus ja työkaverin tuki ovat aina läsnä arjessa.

Me olemme rakennusautomaation toteuttajina ensisijainen valinta kustannustehokkailla ja käyttäjäystävällisillä automaatioratkaisuillamme. Olemme alamme kärkikehittäjä, ja myymme itse tai jälleenmyyjiemme kautta omia rakennusautomaatiojärjestelmiämme ja -palveluitamme. Järjestelmämme ovat olleet käytössä jo 17 vuotta.

Työsi energia-asiantuntijana

Työsi pitää sisällään taloteknisten järjestelmien seurantaa manuaalisesti ja analytiikkaohjelmistoa käyttäen. Kehität prosesseja, optimoit energiatehokkuutta ja raportoit asiakkaille. Tehtäviisi kuuluvat rakennusautomaation käyttötekniset toimenpiteet, vika- tai poikkeamatilanteiden selvitykset ja parannusehdotuksien laatiminen.

Huolehdit myös rakennusten automaation ja energiatehokkuuteen liittyvistä optimointi- ja analytiikka- sekä valvontaratkaisujen käyttöönotto- ja ylläpitotehtävistä.

Työsi on pitkälti monipuolista asiantuntija -ja kehitystyötä. Toimit asiakasrajapinnassa erilaisissa projekteissa talotekniikan, energiatehokkuuden ja sisäilma-asioiden parissa. Suunnittelet ja kehität talotekniikan automaattisia analytiikka- ja optimointitoimintoja.

Näin menestyt meillä

Tässä tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta kokemusta talotekniikan tai rakennusten energiatehokkuuden alueilta sekä soveltuvaa koulutustaustaa (energia-, LVI-, automaatio-, talotekniikka). Tunnet rakennusautomaatiojärjestelmien tietotekniset järjestelmät. Olet palvelu- ja myyntihenkinen, yhteistyökykyinen ja omaat asiakaskeskeisen tavan toimia. Taidat siis asiakaslähtöisen ajattelun, mikä näkyy sinun työssäsi haluna auttaa. Jos se vaatii hieman ekstra ohjausta tai neuvoja, ymmärrät, että juuri siten syntyy asiakkaalle lisäarvo osaamisestamme. Tartut asioihin positiivisesti ja haluat kehittyä.

Arvostamme myös aktiivista otetta, oma-aloitteista tapaa tehdä töitä sekä vahvaa yhteispeliä. Ymmärrät täydellisesti talotekniikan prosessit sekä syy- ja seuraussuhteet prosessien toiminnan, sisäilmaolosuhteiden ja kiinteistön energiatehokkuuden välillä. Sinulla on vankka osaaminen rakennusautomaation IT -järjestelmistä. Osaat automaatio-ohjelmoinnin ja sinulla on kokemusta kiinteistöjen Big Datasta ja IoT-ratkaisuista sekä keinoälyn hyödyntämisestä analytiikkaratkaisuissa. Yleisimmät rakennusautomaatiojärjestelmät ovat sinulle tuttuja.

Hae paikkaa!

Tässä kohtaa olisi hienoa kuulla sinusta. Tähän tehtävään voit hakea 30.9. mennessä lähettämällä hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen alla olevasta linkistä.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, Mikko juttelee mielellään kanssasi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat numerosta 0405003999 tai sähköpostitse mikko.alppivuori@fidelix.fi.