(Poistunut julkaisusta)

Energia-asiantuntija
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Energia-asiantuntija

Työavain 4-84-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 23.08.2019 kello 15:45
Tilapalvelut-liikelaitos , Tekniikantie 15 02150 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Tilapalvelut-liikelaitos
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Haemme energia-asiantuntijaa Tilapalvelut-liikelaitoksen Toimitilajohtamisen Kiinteistöhallinta-yksikköön. Sinulla on tärkeä rooli kaupungin energia-asiantuntijana. Tehtäviin kuuluvat mm. kaupungin kiinteistöjen energiatehokkuusasiat uudis- ja perusparannushankkeissa, KETS-sopimuksen koordinointi, uusiutuvien energiamuotojen käytön edistäminen kaupunkitasoisesti, taloteknisten ratkaisujen energiatehokkuuden ja kustannustehokkuuden arviointi. Osallistut myös Tilapalvelut-liikelaitoksen prosessien kehittämiseen ja erilaisiin projekteihin. Olet myös mukana rakennusvalvonnan toiminnassa ohjaamassa ja neuvomassa asukkaita. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan kaupungin tilapalveluiden tuotantoon. Pääset osaksi kehitysmyönteistä ja aktiivista työyhteisöä.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään energia-asioiden asiantuntemusta sekä kokemusta, tietotekniikkataitoja sekä hyvää kirjallista ja suullista esiintymisvalmiutta suomen-, ruotsin- ja englanninkielillä. Lisäksi edellytämme aloitteellisuutta, yhteistyökykyä ja joustavuutta. Odotamme myös verkostoissa toimimisen onnistuvan sinulta kiitettävästi.

Arvostamme kokemusta Kuntien energiatehokkuussopimuksen (KETS) mukaisista asioista sekä julkisiin hankintoihin liittyvää osaamista. Lisäksi arvostamme oman auton käyttömahdollisuutta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3415,96 €/kk + mahd. ammattialalisät max. 8 %
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/viikkoLisätietoja tehtävästä
Kiinteistöhallintapäällikkö Leif Ilander
043 824 7633
etunimi.sukunimi@espoo.fi