(Poistunut julkaisusta)

Energia-asiantuntija
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Jatkamme kasvua ja vahvistamme Asiantuntijapalvelut-yksikköämme hakemalla Vantaan Vapaalan toimipisteeseemme energia-asiantuntijaa. Yksikkömme vastaa valtakunnallisesti Caverionin Asiantuntijapalveluista, joihin lukeutuvat mm. energiatehokkuus-, rakennusautomaatio-, etähallinta-, ympäristö- ja 24/7 valvomopalvelut.

Tarjoamme sinulle haastavan, monipuolisen sekä palkitsevan roolin osana kansainvälistä Caverionia. Tehtävässäsi pääset näkemään ja kehittämään laaja-alaisesti yrityksen toimintaa ja prosesseja. Tehtäväsi on asiantuntijatyötä, jossa sinulla tulee olemaan vastuu itsenäisesti hoidettavista katselmointitehtävistä. Tehtäviisi kuuluu mm:

  • asiakkaille teknisien ratkaisujen luonti, joilla parannetaan kiinteistöjen ja teollisuuden energiatehokkuutta.
  • tekniikan säätö- ja investointipotentiaalin kartoitus, ja asiakkaiden tukeminen investointien käynnistämisessä ja seurannassa.
  • asiakkaiden energiankulutusten seuranta ja raportointi, sekä ongelmanratkaisu energiankulutuksissa tapahtuneiden poikkeamien osalta.

Avainasioita työssäsi ovat asiakaspalvelu, hyvät yhteistyötaidot sekä itsenäinen ja systemaattinen työtapa. Kannat vastuusi ja sinulla on valmiutta joustaa painetilanteissa ja nopeatempoisissa toimeksiannoissa.

Menestyt tehtävässä erinomaisesti, jos sinulta löytyy soveltuva tekninen korkeakoulututkinto sekä LVISA- tekniikan ja energiakäyttöön ja -säätöön liittyvän dynamiikan ymmärrystä. Ymmärrät, mitkä järjestelmät vaikuttavat energiankulutukseen, ja miten niiden energiatehokkuutta voidaan kehittää. Lisäksi eduksesi katsotaan kokemus energiakatselmuksista, energiatodistusten laadinnasta, rakennusautomaation käytöstä ja asiakastyöstä. Tehtävässä tarvitset ajokortin ja mielellään oman auton käyttöösi. Tehtävään ehdolla olevalle hakijalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys.

Caverionin rekrytointikumppani toimii VMP Group ja lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Tiina Sandell, puh. 040 307 5109. #LI-TN1

Hae tehtävää 07.04.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.