(Poistunut julkaisusta)

Energia-asiantuntija
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Caverionin Asiantuntijapalvelut-yksikössä toimii energiatekniikan, rakennusautomaation ja LVISA-tekniikan asiantuntijoita, jotka toimivat energiatehokkuushankkeiden sekä energianhallinnan hankekehitys-, toteutus-, ja ylläpitotehtävissä.

Meillä pääset osaksi asiantuntevaa tiimiä ja saat vastuullesi haastavat, monipuoliset ja palkitsevat työtehtävät osana johtavan kiinteistötekniikan yrityksistä. Caverionilla tukenasi ovat alan asiantuntijat ja käytössäsi erinomaiset henkilöstöedut. Tarjoamme sinulle joustavan työajan ja nykyaikaiset työvälineet.

Energia-asiantuntijana vastaat Caverionin Tampereen alueen ja lähiseudun energiatehokkuusliiketoiminnan tuotannosta ja kehittämisestä. Vastuullesi kuuluu:

  • kiinteistöjen energiatehokkuuden kehittäminen energiakatselmoinnista
  • muutostöiden toteutussuunnitelmat
  • energiatehokkuuden kehittäminen ja ylläpitäminen LVISA-säätötoimien avulla

Avainasioita työssäsi on käynnissä olevien ja uusien energiatehokkuushankkeiden ja energianhallintasopimusten järjestelmällinen johtaminen. Osaat toimia menestyksekkäästi asiakasrajapinnassa, sekä jalkauttaa asiakkailta saadut toimeksiannot toteutussuunnitelmaksi. Arvostamme aikaisempia näyttöjä ihmisten ja muutostyöhankkeiden johtamisesta, sekä työmaakäytäntöjen hallinnasta.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto, kokemusta energiakatselmuksista, rakennusautomaation käytöstä ja asiakastyöstä. Tehtävässä eduksi myös LVISA-tekniikan ja energiakäyttöön ja -säätöön liittyvän dynamiikan ymmärrys sekä kokemus talotekniikan suunnittelusta tai projektien toteutuksesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Antero Vauhkonen, p. 050 539 3479. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Group ja rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä saat lisätietoa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5109. #LI-TN1

Hae tehtävää 23.01.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.