(Poistunut julkaisusta)

Energia-asiantuntija
Huoltovarmuuskeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018

Huoltovarmuuskeskus hakee

Energia-asiantuntijaa

Työn kuvaus

Huoltovarmuuskeskus hakee vahvistusta energiahuolto-osastolleen. Haemme pätevää energian tuotannon ja jakelun asiantuntijaa Helsinkiin. Tehtävä sisältää sähkön ja lämmön tuotannon ja jakelun huoltovarmuuteen liittyvät asiantuntijatehtävät. Työsuhde on vakituinen.

Toivomme sinulta

Valittavalta henkilöltä edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa. Työ edellyttää useamman vuoden sähkö-, kaukolämpö- ja/tai muuta energiatalousalan työkokemusta, joka on hankittu vaativissa asiantuntijarooleissa tai johtotehtävissä operatiivis-kaupallisella sektorilla tai viranomais- tai järjestötehtävissä. Arvostamme laaja-alaista energiamarkkinoiden tuntemusta, ymmärrystä kaupallisista asioista sekä valmiita verkostoja ja yhteyksiä alalla.

Työssä tarvitaan systemaattista ja analyyttistä lähestymistapaa, kokonaisuuksien hahmotuskykyä, aloitteellisuutta ja aktiivisuutta ja asioiden loppuunsaattamisen kykyä sekä sujuvia kommunikointi-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi kansainvälisten tehtävien hoito edellyttää riittävää ruotsin ja englannin kielten taitoa. Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla.

Tehtäviisi kuuluu

Työskentelet Huoltovarmuuskeskuksen energiahuolto-osastolla yhdessä pienen mutta osaavan ryhmämme kanssa. Osallistut energia-alan varautumissuunnitteluun ja muihin kansallisen energiahuoltovarmuuden edistämiseen liittyviin tehtäviin. Pidät yhteyttä alan viranomaisiin sekä sähkön ja lämmön tuottajiin ja jakeluyhtiöihin. Seuraat alan markkinoiden ja lainsäädännön kehittymistä. Työ edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa ja Skandinavian alueella.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle itsenäisen, haastavan ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset käyttämään asiantuntemustasi yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa.

Tehtävä edellyttää valitulle henkilölle tehtävää perusmuotoista turvallisuusselvitystä.

Ansioluettelot ja hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 11.11.2018 mennessä osoitteen www.personnel.fi kautta. Tiedusteluihin vastaa 23.10.2018 klo 13–14 ja 7.11.2018 klo 10–11 energiahuolto-osaston johtaja Minna Haapala (029 505 1070), muina aikoina konsultti Timo Tuohimaa (0400 403 032).