(Poistunut julkaisusta)

Energia-asiantuntija
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat tekevät töitä Suomen parhaiden asiakkaiden kanssa? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista?

Etsimme energiaosaajaa Oulun seudulle tukemaan Pohjois-Suomen projektejamme. Olet koulutukseltasi insinööri / diplomi-insinööri talotekniikan tai energiatekniikan alalta ja omaat jo hieman kokemusta rakennusten energiatehokkuudesta.

Työtehtäviisi sisältyy monipuolisia energia-asiantuntijan tehtäviä talonrakennushankkeisiin ja kiinteistöjen energiatehokkuuteen liittyen. Vastaat energialaskennasta (Riuska, IDA-ICE, energiansäästölaskelmat) ja tuotat ajantasaista tietoa hankkeiden käyttöön. Myös energiakatselmukset, uusiutuvan energian järjestelmät, alueelliset energiaratkaisut tai käytönaikainen energiatehokkuus voivat olla osa työnkuvaasi, taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen. Toimit tiiviissä yhteistyössä Oulun ja Rovaniemen paikallisorganisaatioidemme sekä valtakunnallisen energia-asiantuntijaverkostomme kanssa.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, yhteistyötaitoja ja halua oppia jatkuvasti uutta. Organisaatiossamme on useita vaihtoehtoisia kehittymispolkuja energiakonsultoinnin alueella ja tarjolla on tukea kehittymiseen alan huippuasiantuntijoilta.

Ilmastonmuutos vaatii meiltä toimenpiteitä erityisesti puhtaamman energiatuotannon ja tehokkaan energiakäytön osalta. Kehitys energia-alalla onkin huimassa vauhdissa ja mm. uudet teknologiat sekä digitalisaation tuomat mahdollisuudet jalkautuvat rakennetun ympäristön energiaratkaisuihin entistä nopeammin. Granlund Consulting Oy on yritys, joka toimii tämän kehityksen terävimmässä kärjessä laajalla rintamalla. Meillä pääset työskentelemään laajan energiatehokkuuden asiantuntijajoukon kanssa, jossa yhdistyvät energiajohtamisen huippuasiantuntijat, maailmanluokan simulointi- ja optimointiosaaminen sekä rautainen käytännön tekeminen. Jos olet kehityshaluinen, ja tavanomainen tekeminen ei ole sinun juttusi, niin tule mukaan joukkoomme ja vie osaamisesi uudelle tasolle.  Meillä henkilöstön tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa muille.

Granlund Consultingissa me luotamme huippuasiantuntijoihimme ja kannustamme luovaan ajatteluun.   

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi lisää mahdollisimman pian osoitteessa www.granlund.fi/rekry. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pian. Haku päättyy sunnuntaina 23.9.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Ulla Nykter, etunimi.sukunimi@granlund.fi tai p. 050 303 7697.

Granlund Consulting – Creating positive energy

Granlund Consulting Oy tarjoaa konsultointipalveluita kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtamisen sekä rakentamisen toimialoilla. Yhtiö toimii osana Granlund-konsernia, joka työllistää yli 900 asiantuntijaa. Granlund Consulting Oy:n tavoitteena on auttaa asiakkaita parantamaan tuottavuuttaan ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Yhtiössä uskotaan, että onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä, joten tavoitteena on lisätä onnellisuutta kiinteistö- ja rakennusalalla. Kaikki tekeminen perustuu oivalluttavaan yhteistoimintaan, jota tukee alalla poikkeuksellisen suuri panostus kehitystoimintaan. www.granlund.fi/konsultointi