(Poistunut julkaisusta)

Energia-asiantuntija
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Kiinteistötekniikan alalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimme nyt ammattilaistiimiimme

ENERGIA-ASIANTUNTIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Kuopioon. Työtehtävänäsi on tarkastaa kohdekiinteistöjämme etähallinnan välityksellä. Laadit havainnoista ja huomioista toimenpide- ja korjausehdotuksia ylläpidolle ja kiinteistöjen omistajille. Toimit tiiviissä yhteistyössä muun energianhallintatiimin kanssa.

Omaat tehtävään sopivan ammatillisen insinööritasoisen koulutuksen. Sinulla myös on aiempaa osaamista rakennusautomaatiosta ja taloteknistä ymmärrystä. Hyvät tietotekniset taidot ovat vahvuutesi ja englannin kielen osaaminen sekä voimassa oleva vartijakortti katsotaan eduksesi. Työskentelytyyliltäsi olet rauhallinen tiimipelaaja.

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Haluamme tarjota entistäkin turvallisemman työpaikan. Tuoreimman työyhteisökyselymme mukaan yli 90 prosenttia L&T:n väestä pitää työtään merkityksellisenä ja vähintään kolme neljästä suosittelisi L&T:tä työnantajana!

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 27.5. mennessä osoitteessa www.lassila–tikanoja.fi/toihin. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jani Savolainen, puh. 040-7572692. Jani on parhaiten tavoitettavissa 16.5 ja 24.5 klo 12-13.