Energia-asiantuntija etähallintakeskukseen
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2021

Etsimme nyt Espooseen etähallintakeskukseen 

ENERGIA-ASIANTUNTIJAA 

Keskeinen työnkuva 
Tässä itsenäisessä ja vastuullisessa roolissa työskentelet etähallintakeskuksessa vastaten asiakkaidemme kiinteistöjen sisäolosuhteista ja energian kulutuksista. Etähallintakeskus tekee tiivistä yhteistyötä kiinteistöhuollon työntekijöiden kanssa. 

Tehtävässä tarvittava osaaminen 
Tässä tehtävässä tarvitset hyvää kiinteistötekniikan tuntemusta, sekä kokemusta ainakin yhdestä kiinteistöautomaatiojärjestelmästä. Ylemmän tason automaation mahdollisuudet ovat sinulla hallussa ja tunnet hyvin kiinteistötekniikan vaikutuksen sisäilmaan. Hiilineutraalius ja sähkön kulutusjousto, sekä muut kiinteistöjen vastuulliseen käyttöön liittyvät asiat ovat sinulle tuttuja. 

Lisäksi tarvitset 

•    Hyviä IT-taitoja (liitynnät asiakkaiden järjestelmiin) 
•    Sähköisten huoltokirjojen tuntemusta 
•    Suomen ja englannin kielen hyvää taitoa 
•    B-ajokortin 
•    Eduksesi katsomme IoT -tekniikan tuntemuksen 
•    Asiakaspalveluasennetta 
•    Hyviä tiimityötaitoja
 
Mitä tarjoamme sinulle? 
Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkan. Työaika on pääsääntöisesti arkisin kello 8-16. Tehtävään valitun henkilön henkilöluottotiedot tarkastetaan ja hänelle tehdään huumausainetestaus. 

Coorin pääkonttori sijaitsee viihtyisässä Säterinportin toimistokampuksessa Leppävaarassa. Säterinportista löytyy muun muassa kuntokeskus, hieronta- ja kauneuspalvelut sekä kaksi lounasravintolaa. 

Kiinnostuitko? 
Hae tehtävää 25.4. mennessä täyttämällä hakulomake rekrytointijärjestelmässämme. Liitäthän hakemuksellesi hakukirjeen sekä ansioluettelon. 

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluneuvoja Timo Luiro  perjantaina16.4 klo 13-15. Timon tavoitat numerosta 040 168 7397.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomiI) ja Facebookissa (Coor Finland). 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot