(Poistunut julkaisusta)

Energia-asiantuntija, energiatehokkuushankkeet
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia mahdollisuuksia? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista? Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme energia-asiantuntijaa energiatehokkuushankkeisiin Helsingin toimipisteeseemme.

Työtehtävänäsi on toimia asiantuntijana kiinteistöjen energiatehokkuutta edistävissä projekteissa. Työn tarkka kuva räätälöidään yhdessä kanssasi pohjautuen osaamiseesi ja kehitystavoitteisiisi. Vaihtoehtoisia kehittymispolkuja organisaatiossamme on useita. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Mikäli haluat kehittyä urallasi alan huippuosaajaksi, tarjoamme siihen loistavat mahdollisuudet. Organisaatiomme tarjoaa useita vaihtoehtoisia kehittymispolkuja energiakonsultoinnin alueella ja tukea kehittymiseen tarjoavat alan huippuasiantuntijat. 

Panostamme tekemisen laatuun ja haluamme olla teknisen kehityksen etujoukoissa. Viime vuonna Granlund panosti 4,8 M€ eli noin 6 % konsernin liikevaihdosta innovaatio- ja kehitystoimintaan. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Mahdollisuus etätyöskentelyyn on ollut jo pitkään osa arkea.

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. 

Mitä toivomme sinulta?

Etsimme rakennetun ympäristön energia- ja elinkaariosaajaa tai sellaiseksi pyrkivää. Olet koulutukseltasi insinööri tai diplomi-insinööri talotekniikka- tai energia-alalta. Työkokemuksesi tai koulutuksesi kautta olet luonut itsellesi osaamisen esimerkiksi uudis- ja peruskorjaushankkeiden energiakonsultoinnista, uusiutuvan energian selvityksistä ja alueellisesta energiakonsultoinnista. 

Sinulla on ymmärrys ja korkea motivaatio oppia lisää energiantuotantojärjestelmien ominaisuuksista, talotekniikasta ja kiinteistöjen energiankulutuksesta. Olet oma-aloitteinen, pyrit työskentelyssäsi korkeaan laatuun ja sinua kiinnostaa toimia kiinteistöjen energiatehokkuuden edistämisen kärkijoukoissa. 

Eduksi katsotaan kokemus suunnittelu- ja energiasimulointiohjelmistoista (etenkin IDA-ICE, Magicad, CADS).

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat torstaihin 18.4.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Ville Reinikainen, etunimi.sukunimi@granlund.fi tai p. 050 541 5375.

Granlund Consulting on kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Me katsomme kiinteistö- ja rakennusalaa kolmelta eri näkökulmalta. Nämä ovat kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtaminen, rakentamisen tavoitteiden johtaminen sekä alueelliset energiaratkaisut. Konsultoinnillamme autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Mielestämme onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä.

Granlund Consulting on osa Granlund-konsernia, joka työllistää noin 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi/konsultointi