Energia-alan pääarvioija ja johtava auditoija

Kiwa Inspecta
Tietoa tehtävästä

Haemme pääarvioijaa energia-alan johtamisjärjestelmien arviointiin sekä todennustehtäviin päästökaupan erilaisissa tuotteissa. Tehtävänäsi on arvioida organisaatioiden johtamisjärjestelmiä yhteistyössä asiakkaittemme kanssa. Lisäksi toimit johtavana auditoijana päästökaupan todentamistuotteissa.

Sinulla on tehtävässäsi mahdollisuus olla aktiivisesti mukana todentamistuotteiden ja -toiminnan kehittämisessä yhteistyössä todentajatiimin, Kiwan sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tehtävässä pääset tutustumaan erilaisiin organisaatioihin niiden kaikilla tasoilla monista eri näkökulmista. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, mutta meillä on asiakkaita ja toimipisteitä ympäri Suomea, joten asemapaikkasi voi olla myös muualla Suomessa.

Odotamme sinulta soveltuvaa akateemista loppututkintoa (esim. DI) sekä useamman vuoden työkokemusta teollisuuden energiaintensiivisiltä toimialoilta, laatutehtävistä sekä ympäristö- ja energia-asioiden parista. Aikaisempi kokemus arvioijatehtävistä ja/ tai päästökaupan todentamiseen liittyvistä tehtävistä antaa hyvät edellytykset tehtävään pätevöitymiseen. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito sekä matkustusvalmius ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Toivomme, että sinulla on kokemusta asiakastyössä toimimisesta ja koet palvelulupauksemme ”luotettava, empaattinen ja edistyksellinen” omaksesi. Toimitamme aina mitä lupaamme, kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita ja haasteita ja luomme arvoa heidän liiketoiminnalleen.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, iloisen ja kannustavan työilmapiirin sekä hyvät kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys ja työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Edistyksellisenä, uudistuvana ja erinomaisesti johdettuna tuotamme alan parhaita asiakaskokemuksia. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola, puh. 040 775 6150.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa.
Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa
https://www.hrsadvisors.fi/ viimeistään 18.4.2021.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 18.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola, puh. 040 775 6150

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta