Energia-alan konsultti
Fimpec PMO Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Haluatko työskennellä energia-alan murroksen parissa ja vastuullisten asioiden äärellä? Oletko kerryttänyt kokemusta konsultoinnista ja haluat kasvaa huippukonsultiksi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme energia-alan konsultti! 
  
Etsimme sinua  
Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, Fimpec Engineering Oy:lle, energia-alan konsulttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaalle. Sijaintipaikkasi voi olla Helsinki, Kouvola, Kotka, Jyväskylä tai Turku, ja etätyöskentelyä tuetaan. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.  
  
Energia-alan konsulttina tulet toimimaan energiahankkeissa yhdessä alan kokeneiden asiantuntijoiden kanssa. Pääset tekemään analyysityötä, mutta myös esittämään tuloksia ja johtopäätöksiä asiakkaille, joten asiakasrajapinnassa työskentelyn tulisi olla sinulle mielekästä. Konsultointiprojektien keskeiset tehtävät ovat tiedon hankkimista, suunnitelmien ja laskelmien tekemistä johtopäätösten tueksi sekä raportointia ja tulosten visualisointia ymmärrettävään ja selkeään muotoon. Tehtävässä menestyminen edellyttää relevanttia työkokemusta konsultoinnista, analyyttisyyttä sekä kykyä hoitaa itsenäisesti asiakasprojekteja. Tulet saamaan vastuuta heti alusta asti ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi sekä tulevaisuuteen. Tämä tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden työskennellä energia-alan murroksen parissa ja vastuullisten asioiden äärellä.  
 

Asiakasyritys  
Fimpec on konsultointiin ja suunnitteluun sekä projektijohtamiseen erikoistunut huippuosaaja. Fimpec toimii projektikonsulttina energia-alan ja teollisuuden suurissa investointihankkeissa kuin erityisasiantuntijana kiinteistö- ja infrasektoreilla. Fimpec johtaa asiakkaidensa projektien kokonaisvaltaista onnistumista ja siellä työskentelee yli 290 huippuammattilaista viidessä maassa. Liikevaihto vuonna 2020 oli 25,7 miljoonaa euroa.

Fimpec Engineering Oy:n energiakonsultointitiimi tarjoaa energiateollisuuden yritysten päätöksentekijöille riippumatonta neuvontaa tulevaisuuden energiaratkaisujen kilpailukyvystä, auttavat asiakkaitaan uusien investointien arvioinneissa sekä tekevät strategisia selvityksiä liittyen uuteen liiketoimintaan, hinnoitteluun ja markkinoihin. 

 

Pääasialliset tehtävät  

 • Energiahankkeiden teknistaloudellinen analysointi 

 • Tiedon hankkiminen, suunnitelmien ja laskelmien tekeminen sekä raportointi 

 • Tulosten visualisointi ja esittäminen asiakasrajapinnassa 


Odotamme sinulta  

 • Soveltuvaa DI:n koulutustaustaa (esim. energiatekniikka) 

 • Relevanttia työkokemusta konsultoinnista  

 • Osaamista ja kiinnostusta energiateknologioista sekä energiajärjestelmien toiminnasta ja taloudesta 

 • Hyviä viestinnällisiä taitoja sekä suomeksi että englanniksi  

 • Kykyä työskennellä osana tiimiä erilaisten ihmisten ja näkemysten kanssa, mutta myös oma-aloitteisuutta ja kykyä hoitaa itsenäisesti asiakasprojekteja, kun sitä vaaditaan 


Tarjoamme sinulle  

 • Mahdollisuuden työskennellä alan huippujen kanssa monipuolisissa ja mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa motivoituneen projektiryhmän jäsenenä 

 • Vastuuta sekä asiakkuuksissa että projekteissa heti alusta asti 

 • Arvostusta ja mahdollisuutta vaikuttaa omaan työhön ja tulevaisuuteen 

 • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä huippukonsultiksi 

 • Kasvavan yrityksen monipuoliset mahdollisuudet ja sitoutuneen johdon 

 • Joustavan ja ketterän yrityskulttuurin, missä panostetaan työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen  

 • Tutkitusti kannustavan ja yhteistyöhenkisen ilmapiirin 

 • Erinomaiset työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkkauksen 

  
Hae tehtävään heti!  
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 19.1.2022, mutta nopeus on valttia! Aloitus mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Noora Leskelä (noora.leskela@clevry.com).   
  
Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.  
  
Lisätietoa rekrytointiprosessistamme  
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.  
Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.  
  
Lisätietoa Clevrystä  
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1547360
 • Tehtäväalue: Konsultointi, Toimistotyö, Energia-ala
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 19.1.2022
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Noora Leskelä (noora.leskela (a) clevry.com)
 • Puhelin: +358408391153