Energia-alan kesätyöpaikkoja
Savon Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

Onko sinulla kipinää energia-alalle?

Millaisia tehtäviä tarjoamme?

Haemme mm.

  • Sähkövoimatekniikan opiskelijoita erilaisiin sähkön verkon suunnittelun, rakennuttamisen ja dokumentaation tehtäviin.
  • Kaukolämmön asennustehtäviin voimalaitoksille Iisalmeen ja Pieksämäelle sekä lämpökeskuksiin Siilinjärvelle ja näiden lähialueille. Koulutukseltasi voit olla joko energiatekniikan opiskelija (amk/yo), metallialan-, LVI-alan tai sähkötekniikan opiskelija, joka ammattikoulussa tai ammattikorkeakoulussa. Näissä tehtävissä ajokortti on välttämätön.
  • Asiakaspalvelun tehtäviin Toivalassa sijaitsevaan call-centeriimme. Sinulle laadukas asiakaspalvelu on luontaista, käytät sujuvasti tietotekniikkaa ja opit helposti uusienkin järjestelmien käyttöä.
  • Ohjelmoinnin ja ITC:n osaajia mielenkiintoisiin projekteihimme Toivalan päätoimipaikassamme. 

Millaisia työntekijöitä etsimme?

Haemme alasta kiinnostuneita ja kehittymishaluisia opiskelijoita, joilla on soveltuvan opintoalan lisäksi riittävät taidot suoriutua tarjolla olevista tehtävistämme.

Työaika ja kesto

Työaika sijoittuu toimistotehtävissä (Toivalassa) arkisin klo 8 – 16 väliselle ajalle ja tuotannon tehtävissä (voimalaitoksissa ja lämpökeskuksilla) työaika on klo 7 – 15.30.

Kesätyö voi joissain tehtävissä alkaa joustavasti kevään aikana osa-aikaisena jatkuen kesän kokoaikaisena elokuun loppuun saakka tai päättyä jo aiemmin. Ilmoitathan hakemuksessasi ajankohdan, jolloin voit aloittaa kesätyöt osa-aikaisena ja kokoaikaisena.

Mitä tarjoamme sinulle?

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja haluamme antaa positiivisen kesätyökokemuksen tarjoamalla koulutustasi vastaavaa, mielekästä työtä ja arvokasta työkokemusta mukavassa työporukassa. Saat tehtävissäsi ammattilaisten tuen ja perehdytyksen. Lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat henkilöstöedut.

Hakuaika

Jätä hakemuksesi 28.2.2019 Savon Voima kotisivujen osoitteessa: https://www.savonvoima.fi/konserni/meille-toihin/avoimet-tyopaikat/

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226036
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Iisalmi, Pieksämäki, Siilinjärvi