(Poistunut julkaisusta)

Energia-alan ICT-ammattilainen
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Etsimme energia-alan ICT- ammattilaisia. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on vahvaa osaamista projektijohtamisesta, konsultoinnista, käyttöönottoprojekteista tai järjestelmäkehityksestä energia-alan toteutuksiin.

Sinä 

Sinulla on vahvaa osaamista sähkön, kaukolämmön ja veden toimialoilta. Tunnet energia-alan vaatimukset ja tulevaisuuden kehityssuunnat. Vahvuutesi on projektiosaamisessa ja ymmärrät asiakkaan liiketoimintaympäristön. Et pelkää haasteita ja osaat toimia sujuvasti ketterän menetelmän projekteissa.

Sinulla tulee olla osaamista ainakin osaan seuraavista Microsoftin-työkaluista, MS Azure, SQL Server, SSIS, Visual Studio, C#, ASP.NET MVC, TypeScript, Entity Framework. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen Webin FrontEnd-tekniikoiden tuntemisesta.

Me

Sinua odottaa Suomen paras energia-alan ratkaisuja toteuttava tiimi. Meidän vahvuutemme ovat toimialan osaaminen, tekninen osaaminen ja vahva yhteishenki.

Koko Solteqissa on yhteensä yli 550 asiantuntijaa viidessä eri maassa. Vaihdamme keskenämme ajatuksia ja sparraamme toisiamme, kun sitä tarvitaan. Asiantuntijuuteen kuuluu meillä halu auttaa ja tukea myös kollegoja työssään.

Tarjoamme sinulle kattavat työsuhde-edut ja hyvät uramahdollisuudet, mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Käytössäsi ovat niin uusimmat työvälineet kuin lounas- ja liikuntaetu sekä hierontapalvelut. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit. Voit työskennellä Kuopiossa, Jyväskylässä, Seinäjoella tai Vantaalla. 

Näin haet

Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 23.11.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat tiimin Mikko Räsäseltä (mikko.rasanen@solteq.com).