(Poistunut julkaisusta)

EMC/RF testausinsinööri
SGS Fimko

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Haemme nyt Espoon Karaportissa sijaitsevaan EMC-RF testauslaboratorioon

EMC- ja RF- TESTAUSINSINÖÖRIÄ

Testausinsinöörin pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat erilaisten sähkö-, elektroniikka- ja radiolaitteiden sekä ajoneuvoelektroniikan sähkömagneettiset mittaukset ja testit sekä testiraporttien laadinta englanniksi. Työssä toimit myös asiantuntijana tuotteiden testaukseen ja vaatimustenmukaisuuteen liittyvissä asioissa, ja osallistut omalta osaltasi testaustoiminnan- ja menetelmien kehittämiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa insinööritutkintoa (esim. elektroniikka, radiotekniikka tai tietotekniikka). Sinulla on jonkin verran kokemusta elektroniikka- ja radiolaitteiden parissa työskentelystä, ja hallitset suomen ja englannin kielen sujuvasti. Arvostamme myös EMC- ja RF-testauslaitteiden tuntemusta sekä perehtyneisyyttä EMC- ja/tai RF-standardeihin. Toimintaotteeltasi olet pitkäjänteinen ja tavoitehakuinen, ja asenteesi on asiakaslähtöinen. Sinulta löytyy luonnollisesti myös halua ja kykyä oppia uutta.

Tarjoamme Sinulle kiinnostavan ja haastavan tehtävän, jossa pääset kehittymään ja kehittämään testaus- ja asiantuntijapalvelujamme sekä omaa osaamistasi. Tehtävässä pääset myös seuraamaan uusinta teknologiaa, ja käytössäsi ovat alansa huippua edustavat testauslaitteet. Asiantunteva tiimi tukee sinua tehtävässäsi, ja varmistaa hyvän perehdytyksen tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa EMC&RF – yksikön Team Leader Niklas Karpatskij, puh. (09) 6963 226.

Lisätietoja SGS:stä löydät osoitteesta www.sgs.fi.   

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoivomuksineen 28.10.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com.  

Merkitse viestin otsikkoon tunnus ”EMC/RF testausinsinööri _oma nimi”.