(Poistunut julkaisusta)

EMC Testausinsinööri
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2019

Oletko kiinnostunut EMC-mittauksista ja tuotekehityslaboratoriossa toimimisesta? Tule tukemaan MEMS-komponenttiemme testausta!

Haemme nyt EMC-insinööriä tuotekehityslaboratorioomme tukemaan MEMS-komponenttien EMC-testausta. Tehtävä sisältää mm. EMC-mittausten suorittamista tuotekehitysprojekteille, testiraporttien luomista ja EMC-laboratorion mittaustoiminnan jatkokehitystä. Tehtävässä tulet työskentelemään yhteistyössä ASIC-tiimin sekä ohjelmistokehitystiimin kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (ins./DI, elektroniikka) sekä kokemusta tuotekehitys-/laboratorioympäristössä työskentelystä. Eduksi katsotaan käytännön kokemus elektroniikasta, sähköisistä mittauksista, testauksesta sekä RF-osaamisesta.

Työskentelyotteesi on käytännönläheinen, suunnitelmallinen ja tarkka. Tartut uusiin haasteisiin ennakkoluulottomasti ja vaativa tekninen ongelmanratkaisu motivoi sinua. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä dokumentoit työsi huolella.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi oheisesta linkistä viimeistään 31.5. mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Taiminen p. 0500 961758.