(Poistunut julkaisusta)

EMC Senior Test Engineer, Danfoss Editron Oy
DANFOSS EDITRON OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2020

Haemme Danfoss Editronille Lappeenrantaan uuteen rooliin EMC Senior Test Engineeriä. Työsuhde on vakituinen ja aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, mieluiten mahdollisimman pian.

Tehtävässä suunnittelet ja toteutat itsenäisesti testikytkennät sekä testaukset lopputestauksia lukuun ottamatta kaikissa tuotekehitysprosessien vaiheissa. Testattavat tuotteet ovat pääasiassa Danfoss Editronin omia tuotteita, kuten sähkömoottoreita ja inverttereitä. Osallistut myös testaustausjärjestelmien ja -laitteiden kehittämiseen sekä ylläpitoon. Toimit tiiviissä yhteistyössä etenkin tuotekehityksen sekä muiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Myöhemmässä vaiheessa tehtäviisi kuuluu EMC -testauksen ohella myös ympäristötestaus.

Toivomme sinulta joko diplomi-insinöörin tai tohtorin tutkintoa esimerkiksi sähkö- tai automaatiotekniikasta. Sinulla voi kuitenkin olla myös AMK-insinöörin tutkinto, mikäli olet työskennellyt useamman vuoden vastaavissa tehtävissä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen. Arvostamme S3-pätevyyttä tai vastaavaa kokemusta ja/tai koulutusta. IATF 16949 -laatustandardin tunteminen katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme innokkuuttasi uuden oppimiseen ja kykyäsi toimia systemaattisesti.

Danfoss Editronin testauslaboratorio on uusi, joten pääset omalla osaamisellasi vaikuttamaan testaustoimintojen ja -ympäristön kehittämiseen. Danfoss Editron on vakaa työnantaja, joka panostaa turvallisuuteen sekä työntekijöiden hyvinvointiin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringin Lassi Jyrinsalo (040 762 8992), parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 14-15.