(Poistunut julkaisusta)

EMBEDDED SYSTEMS DEVELOPER
Oy Hedengren Security Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Haluatko suunnitella ja kehittää turvateknisiä tuotteita, R&D-tiimissä? Tuo osaamisesi ja innostuksesi dynaamiseen organisaatioon, joka toimii turvallisuusjärjestelmien innovaatioiden kärjessä. Näet kädenjälkesi suoraan toteutuksissa. Sinulla on kokemusta sulautettujen järjestelmien ohjelmistokehityksestä.

Hedengren Security etsii nyt Embedded Systems Developeria, osaksi tiivistä R&D-tiimiä vastaamaan oman tuoteryhmän suunnittelemisesta ja kehittämisestä. Suunnitteluprosessia tukee tuotehallinta- ja myyntiyksikkömme. Hae tehtävään heti, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä! 

Keskeisiä työkaluja ja työympäristöjä, joiden hallintaa työsi edellyttää, ovat mm. ARM Cortex-M, C ja C++. Sinulla on korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulutasoinen koulutus sekä hyvä englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito luetaan eduksi. Tehtävä sopii hyvin oma-aloitteiselle, aktiiviselle ja innovatiiviselle henkilölle. Arvostamme hyvää myös yhteistyökykyä ja innostuneisuutta. 

Hedengren Securityn menestys perustuu omaan tuotekehitykseen. Pääset työskentelemään kehittämiemme alan johtavien turvallisuusjärjestelmien (rikosilmoitin, paloilmoitin, poistumisreittivalaistus, kulunvalvonta, työajanseuranta) parissa. Turvallisuusala on vakaa tulevaisuuden kasvuala, joka kehittyy vauhdilla ja on täynnä mahdollisuuksia. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä junaradan varrella Espoon Kauklahdessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 15.11.2018 mennessä otsikolla "EMBEDDED SYSTEMS DEVELOPER" osoitteeseen: rekrytointi@hedengren.fi

Lisätietoja antaa Tuotekehityspäällikkö, Thomas Thodén, 0207 638 480, varmimmin maanantaisin klo 14–16.